Verkoop

Woning advies door makelaarDat een makelaar meer moet doen dan alleen uw huis op internet te koop zetten, is bij Makelaardij van de Weerd een vanzelfsprekendheid. Te koop zetten is geen vak; uw huis ‘vermarkten’ is een ware kunst!
Juist dat laatste is de kwaliteit van Makelaardij van de Weerd. Wars van alle standaarden en gebaande wegen, is een onderscheidende en eigentijdse werkwijze op maat voor elke woning dé basis voor verkoopsucces bij Makelaardij van de Weerd.

De presentatiekunst die ingezet wordt om uw huis optimaal te presenteren, is van hoog niveau en uniek in makelaarsland. Zo krijgt u een eigen website van uw woning, naast de aanmelding op o.a. Funda. Ook wordt standaard gewerkt met een woonvideo (indien mogelijk met luchtopnames d.m.v. een drone), hoogtefoto’s en 360 graden foto’s. Ook uw woning ‘showroom klaar’ maken door styling, tuinonderhoud of andere kleine klussen behoort tot de mogelijkheden. Wij krijgen namelijk geen tweede kans om een eerste indruk achter te laten bij u en bij uw kopers!
Ons doel is dat na een deal uw verwachtingen overtroffen zijn; dat is Mooi Wonen!