Taxateur in Nunspeet nodig? Makelaardij Van de Weerd

Bent u op zoek naar een taxateur in Nunspeet of in regio Nunspeet? Gefeliciteerd, u hebt hem gevonden!
Makelaardij Van de Weerd te Nunspeet is register-makelaar-taxateur en register-taxateur in Nunspeet. Wij beschikken over ruime kennis van de lokale woningmarkt en kunnen uw woning in Nunspeet op de juiste waarde schatten. Met ons gevalideerde taxatierapport kunt u bij elke bank of geldverstrekker aankomen! Een goed taxatierapport van Makelaardij Van de Weerd is onafhankelijk, deskundig en ook nog eens snel geleverd.

Uw makelaar voor taxaties in Nunspeet en omstreken

Makelaardij Van de Weerd werd opgericht door Lambert van de Weerd. Als gecertificeerd en beëdigd NVM-makelaar en taxateur taxeert hij elke woning in regio Nunspeet op waarde. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze uitgebreide kennis van de woningmarkt kunnen we u voor uw woning in Nunspeet en omstreken een taxatierapport bieden dat staat als een huis. Wanneer u een gevalideerd taxatierapport van een erkend of beëdigd taxateur nodig hebt, kunnen we u die snel en deskundig bieden. Ook kunnen we taxatierapporten bieden die voldoen aan de eisen van het NWWI.
Makelaardij Van de Weerd in Nunspeet is dan ook de ideale partner voor een taxatie van uw woning of kantoor. Wij kunnen uw taxatierapport al binnen 3 werkdagen

Direct een offerte aanvragen >

Alles over taxaties in Nunspeet

Wanneer u een nieuwe woning in Nunspeet koopt, moet u deze laten taxeren door een andere partij dan uw makelaar. In dat geval hebt u een onafhankelijk taxateur in Nunspeet nodig.
Taxaties in Nunspeet moeten worden uitgevoerd door een taxateur die binnen een straal van 20 km van uw (nieuwe) woning is gevestigd. Als taxateur in Nunspeet zijn wij dan ook de aangewezen partij voor taxaties van woningen in Nunspeet. Ook verzorgen wij taxaties in Elspeet, Hulshorst, Vierhouten, Elburg, Doornspijk, Uddel, Zeewolde, Epe, Vaassen en de wijde omgeving.

Een gevalideerd taxatierapport

Steeds vaker vragen geldverstrekkers, zoals banken, om een gevalideerd taxatierapport van een erkend of beëdigd taxateur. Niet elke taxateur mag zo’n gevalideerd taxatierapport afgeven. Wanneer u een beëdigd taxateur in Nunspeet zoekt, bent u bij ons dus aan het juiste adres.
Wanneer een regulier taxatierapport genoeg is, kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn.

Wanneer uw taxatierapport wordt gevalideerd, wordt er gecontroleerd of de taxateur en het taxatierapport voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onze brancheorganisaties (NVM, NRVT, NWWI en VastgoedCert), van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en van geldverstrekkers. Bovendien zijn we aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), het bekendste en grootste validatiebureau voor gevalideerde taxatierapporten.

Hoe taxeren wij uw woning?

Vaak wordt gedacht dat een taxatierapport zo is opgesteld, maar niets is minder waar. Een taxatierapport moet namelijk helemaal op waarheid berusten en aan een aantal eisen voldoen. Er wordt uitvoerig onderzoek gedaan naar de status. Wij controleren bijvoorbeeld het eigendomsbewijs van de woning en het bestemmingsplan.
Taxeren wij uw woning te laag, dan bestaat de kans dat u later in de knel komt bij instanties. Wanneer we uw woning in Nunspeet juist te hoog taxeren, nemen uw verkoopkansen af.
Daarom komen we voor elke taxatie persoonlijk langs om uw woning in Nunspeet op te nemen. Daarbij maken we aantekeningen, meten we de woning op en maken we foto’s, die we later verwerken in een taxatierapport. Het taxatierapport bevat ook een aantal vergelijkende woningen, met onderbouwing zodat helemaal duidelijk is aan welke woningen in Nunspeet of omgeving hij is getoetst. Hierdoor weet u dat het getaxeerde bedrag klopt en of u de juiste marktwaarde heeft betaald.

Wat kost een taxateur in Nunspeet?

De prijs van een taxatierapport is voor veel consumenten belangrijk, maar het is belangrijker dat u een lokale betrouwbare partij heeft die uw woning in Nunspeet onafhankelijk op de juiste waarde weet te schatten. Dat biedt u de zekerheid dat u gemakkelijker uw hypotheek krijgt. Wij taxeren daarom uw woning in Nunspeet al vanaf € 450,- inclusief btw! Voor gevalideerde taxaties in Nunspeet brengen wij validatiekosten (= € 38,-) in rekening, zodat u totaal uitkomt op € 488,- incl. BTW en validatiekosten. U kunt uw de factuur van uw taxatie ook nog eens aftrekken bij uw belastingaangifte!

Contact opnemen met Makelaardij Van de Weerd

Hebt u vragen? Wilt u een offerte op maat voor uw taxatierapport? Of wilt u direct een afspraak maken? Wacht dan niet langer en bel of mail ons. We bieden zelfs als enige taxateur in Nunspeet de mogelijkheid om contact te hebben via WhatsApp. Zo kunt u ons bereiken wanneer u wilt!

taxateur Nunspeet
Makelaardij Van de Weerd
Lambert van de Weerd (Register Makelaar Taxateur)
Laan 18
8071 JA NUNSPEET
0341 21 74 54
06 86 87 75 55
lambert@makelaardijvandeweerd.nl