Taxateur Elspeet: Makelaardij Van de Weerd

Wanneer u een taxateur in Elspeet zoekt of uw woning in Elspeet wilt laten taxeren, bent u op het goede adres. Makelaardij Van de Weerd is register-makelaar-taxateur en register-taxateur. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt en onze jarenlange ervaring kunnen we elke woning en elk bedrijfspand in Elspeet op de juiste waarde schatten. Wij kunnen gewone taxatierapporten bieden én gevalideerde taxaties verzorgen. Als onafhankelijke, deskundige en snelle adviseur kunnen we dus een woningtaxatie in Elspeet verrichten waarmee u bij elke bank of geldverstrekker kunt aankomen!

Taxateur in Elspeet

Makelaardij Van de Weerd is gevestigd in Nunspeet. Vanuit ons kantoor in Nunspeet mogen wij woningen in Elspeet taxeren. Dat doen we dan ook regelmatig: wij verzorgen vrijwel wekelijks woningtaxaties in Elspeet, een van de vier kernen van de Veluwse gemeente. Daardoor beschikken we over uitgebreide kennis van de woningmarkt in Elspeet en kunnen we voor elke woning in Elspeet een taxatierapport maken dat staat als een huis.
We verzorgen niet alleen gewone taxaties, maar bieden als erkend en beëdigd taxateur ook gevalideerde taxatierapporten aan. Onze taxatierapporten voor woningen in Elspeet voldoen aan de eisen van het NWWI, VastgoedCert en NRVT.  Wij kunnen uw taxatierapport bovendien al binnen enkele werkdagen leveren!

Woning in Elspeet laten taxeren >

Alles over taxaties in Elspeet

Wanneer u een woning in Elspeet koopt, moet deze worden getaxeerd door een onafhankelijke partij. U moet dus een taxateur in Elspeet hebben die uw woningmarkt en omgeving kent en die een deskundig taxatierapport over de Elspeetse woning kan maken.

Als regel geldt dat taxaties in Elspeet moeten worden verzorgd door een taxateur binnen een straal van 20 km van uw (nieuwe) woning. Als taxateur uit Nunspeet zijn wij dan ook de ideale partij voor taxaties in Elspeet.

Een gevalideerd taxatierapport

Geldverstrekkers en banken vragen steeds vaker om een gevalideerd taxatierapport van een erkend of beëdigd taxateur. Niet elke taxateur is beëdigd en daarom kunt u dus voor een gevalideerd taxatierapport niet bij elke taxateur terecht. Wanneer u een beëdigd taxateur in Elspeet zoekt, kan Makelaardij Van de Weerd bieden wat u nodig hebt.

Hebt u niet per se een gevalideerd taxatierapport voor Elspeet nodig, dan kunnen wij u ook een gewoon taxatierapport bieden.

Kiest u voor een gevalideerd taxatierapport, dan wordt er gecontroleerd of de taxateur in Elspeet en uw taxatierapport voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onze brancheorganisaties (NVM, NRVT, NWWI en VastgoedCert), van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en van geldverstrekkers.

Om u de zekerheid te bieden dat de woningtaxatie in Elspeet goed wordt uitgevoerd, zijn we aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) - het bekendste en grootste validatiebureau voor gevalideerde taxatierapporten.

Hoe taxeren wij uw woning?

Vaak wordt gedacht dat een taxatierapport weinig tijd kost, maar niets is minder waar. Een taxatierapport in Elspeet of in een andere regio heeft namelijk pas waarde als hij helemaal op waarheid berust en aan een aantal eisen voldoet. Daarom doen wij uitvoerig onderzoek naar de status van uw woning in Elspeet en controleren we onder meer het eigendomsbewijs van de woning en het bestemmingsplan in Elspeet.

Wanneer wij uw woning in Elspeet te laag taxeren, dan bestaat de kans dat u later in de knel komt bij instanties. Als we hem juist te hoog taxeren, wordt de kans op snelle verkoop kleiner. Daarom komen we voor elke taxatie persoonlijk langs om uw woning in Elspeet op te nemen. We maken aantekeningen, meten de woning op en maken we foto’s. Alle informatie wordt later doos ons verwerkt in een taxatierapport. Het taxatierapport van uw woning in Elspeet bevat ook een aantal vergelijkende woningen. Daardoor is helemaal duidelijk aan welke woningen in Elspeet of omgeving hij is getoetst en weet u dat het getaxeerde bedrag klopt en of u de juiste marktwaarde heeft betaald.

Wat kost een taxateur in Elspeet?

Veel consumenten vinden de prijs van een taxatierapport belangrijk. Het is echter veel belangrijker dat u een betrouwbare partij heeft die uw woning in Elspeet onafhankelijk kan taxeren, want daardoor krijgt u gemakkelijker uw hypotheek.
Wij taxeren uw woning in Elspeet al vanaf € 450,- inclusief btw! Voor gevalideerde taxaties in Nunspeet brengen wij validatiekosten (= € 38,-) in rekening, zodat u totaal uitkomt op € 488,- incl. BTW en validatiekosten.
Handig om te weten: u kunt uw de factuur van uw taxatie aftrekken bij uw belastingaangifte!

Contact opnemen met Makelaardij Van de Weerd

Hebt u vragen? Wilt u een offerte op maat voor uw taxatierapport? Of wilt u direct een afspraak maken? Wacht dan niet langer en bel of mail ons. We bieden zelfs als enige taxateur in Elspeet de mogelijkheid om contact te hebben via WhatsApp. Zo kunt u ons bereiken wanneer u wilt!

taxateur Elspeet
Lambert van de Weerd
Laan 18
8071 JA NUNSPEET
0341 21 74 54
06 86 87 75 55
lambert@makelaardijvandeweerd.nl