Aanbod stille verkoop

Als eerste treft u een actueel overzicht van de nieuwste opdrachten. Deze komen binnenkort online.
Tevens hebben wij op dit moment enkele opdrachten van woningen die in de stille verkoop staan. Deze opdrachten treft u onderaan deze pagina.

(Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod in de actieve verkoop? Stuur ons een e-mail naar: info@makelaardijvandeweerd met uw zoekcriteria en contactgegevens, dan houden wij u op de hoogte.)

Onderstaand woningaanbod komt binnenkort online (update 18-06-2019):

1. Elspeet buitengebied (Apeldoornseweg): Vrijstaande woonboerderij met ca. 9.000 m²
Op een prachtig, rustig en vrij plekje in het buitengebied van Elspeet krijgen wij een vrijstaande woonboerderij te koop. Het betreft een eenvoudige woonboerderij van ca. 420 m³, maar op een fantastisch mooi plekje. Tegen de bosrand aan, met uitzicht over het (eigen) weiland. Het perceel is totaal ca. 9.000 m² en bestaat uit een groot gedeelte weiland, waardoor het uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld paardenliefhebbers. Op het terrein staan drie bijgebouwen (bakhuisje, schuur en een garage). De woning dient gemoderniseerd te worden, maar u zult dit met name voor de locatie kopen...
Vraagprijs: € 539.000,- k.k.

2. Nunspeet, Belgenbuurt; aantrekkelijke hoekwoning op maar liefst 440 m² met ruime garage
Op een prachtig plekje in de Belgenbuurt, komt er een hoekwoning beschikbaar. Het unieke van deze woning is toch wel het grote perceelsoppervlakte: 440 m²! Achter op het perceel staat een ruime en geïsoleerde (dubbele) garage. De woning is bouwkundig in goede staat, maar wel eenvoudig in afwerking. Voorzien van drie slaapkamers. Vraagprijs: € 315.000,- k.k.

3. Nunspeet, Belgenbuurt; ideale seniorenwoning/vrijstaande woning op een perceel van 820m².
Een heerlijk plekje is dit; rust, groen en ruimte. Een rustig straatje in de Belgenbuurt van Nunspeet, in een groene en bosrijke omgeving en toch een verrassend ruime vrijstaande semi-bungalow. De woning is gebouw in de jaren '70 en heeft een slaapkamer en badkamer gelijkvloer, met op de eerste verdieping nog twee riante slaapkamers en een tweede badkamer. De woning is bouwkundig in goede staat van onderhoud en zal op afwerking van bijv. de keuken gemoderniseerd moeten worden. Vooral het plekje en de ruimte in het huis is zeker de moeite van een bezichtiging waard! Naast de woning is er nog een ruime vrijstaande garage en een heerlijke privacyvolle achtertuin. Vraagprijs: € 475.000,- k.k.

4. Rand Doornspijk; instapklare vrijstaande woning op prachtig plekje met vrij uitzicht over de weilanden.
Op een fantastische locatie aan de rand van de bebouwde kom met vrij uitzicht over de weilanden richting het Veluwemeer staat deze vrijstaande woning uit 1985. De woning is gelegen op een perceel van ca. 372 m² en is in 2017  compleet gerenoveerd en daardoor instapklaar.  Voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, strak gestuukte wanden en complete vernieuwing van het buitenschilderwerk. In totaal zijn er zes slaapkamers, twee veranda's en een vrijstaande garage welke opgetrokken in spouwmuren en voorzien van zolder. De gehele woning is goed geïsoleerd met dubbel glas, dakisolatie en voorzien van vloerverwarming. Prijsindicatie € 449.000,- k.k. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454.

5. Nunspeet centrum; karakteristieke en royale twee-onder-een kap woning met bijkeuken en dakopbouw op 266 m² perceel
Nabij het dorpscentrum van Nunspeet mogen wij u deze fraaie en royale twee-onder-een kap woning aanbieden. De woning is gebouwd in 1957 en is in de loop der jaren op diverse punten gemoderniseerd, waaronder het aanbrengen van dubbele beglazing door de gehele woning.  Om meer woonoppervlakte te creëren is er zowel een bijkeuken als een dakopbouw gerealiseerd, waardoor er naast de drie slaapkamers op de eerste verdieping ook een slaapkamer op de tweede verdieping is. Naast de vier slaapkamers is er een badkamer die zeker voor dit type woningen riant te noemen is. Achter- en opzij de woning is een met zorg aangelegde en prachtige tuin te vinden met een zonligging op het zuidwesten. Wilt u deze fraaie woning komen bekijken en het fantastische plekje komen ervaren? Belt u dan met ons kantoor voor een bezichtiging op 0341-217454. Vraagprijs € 309.500,- k.k.

 

OVERIG AANBOD STILLE VERKOOP

1. Nunspeet Buitengebied: Vrijstaande rietgedekte woonboerderij voor dubbele bewoning op 2.800 m²
Op een schitterende locatie, tegen de rand van Nunspeet aan, met vrij uitzicht over de weilanden, staat een monumentale rietgedekte woonboerderij op een perceel van 2.800 m². De woonboerderij mag dubbel bewoond worden (en is ook momenteel dubbel bewoond), wat uitstekend mogelijk is door de geheel gescheiden voorzieningen. Het betreft een gemeentelijk monument uit 1855, waarbij nog originele details beschikbaar zijn (o.a. prachtige gebinten en oude tegelplateaus). In 1999 is de woning grondig gemoderniseerd en o.a. voorzien van een nieuwe kap, dubbele beglazing en een geïsoleerde binnenmuur. Bouwkundig is het daardoor een degelijke woning, met een nette en verzorgde afwerking en verrassend veel ruimte. Gelijkvloers zijn alle voorzieningen aanwezig en op de verdieping nog een tweede badkamer met slaapkamers. Naast de woning staat er een ruime veldschuur van ca. 12.50 x 6.50 met berging, zolder en carport voor drie auto’s. Rondom de woning ligt een heerlijke tuin met fantastisch uitzicht. Ideale ligging nabij de woonwijk en toch geheel vrij en privacyvol. Voor meer informatie kunt u met ons kantoor contact opnemen via 0341-217454. Prijsklasse € 725.000,- k.k.

2. Hulshorst: vrijstaande eenvoudige woonboerderij op 7.000 m²
Op een fantastisch landelijk plekje in het buitengebied van Hulshorst (tussen Nunspeet en Harderwijk) hebben wij een eenvoudige woonboerderij in de stille verkoop. De royale woonboerderij is erg eenvoudig en kan gezien worden als een bouwkavel of dient (zeer) grondig gerenoveerd te worden. Rondom omgeven door weilanden, waardoor er overal vrij uitzicht is over het prachtige buitengebied. Het perceel is 7.000 m², maar optioneel uit te breiden in overleg. Ideaal voor paardenliefhebbers! Vraagprijs € 598.000,- k.k.

3. Elspeet: centrum: vrijstaande woning met garage op 330 m²
I
n de kern van Elspeet, op een rustig woonerfje, mogen wij een vrijstaande woning aanbieden op een perceel van 330 m². De woning is gebouwd in 1974 en is keurig onderhouden en voorzien van een vrijstaande, in spouw gebouwde garage. De vrije achtertuin en de ruime oprit zorgen voor veel gemak 'om de deur'. Maar ook intern is de woning van veel ruimte en gemakken voorzien. Zo is er o.a. een praktische bijkeuken en kelder. De lichte en L-vormige woonkamer is gescheiden van de (woon-) keuken. Totaal zijn er momenteel vier slaapkamers op de eerste verdieping en een (eenvoudige) badkamer. Tevens is er een vaste trap naar een ruime zolder boven de gehele woning. Samengevat: een degelijk gebouwde woning, met een keurige afwerking en verrassend veel ruimte, in een betaalbare prijsklasse voor vrijstaand wonen! Vraagprijs: € 369.000,- k.k. Oplevering in overleg.

4. TE HUUR: Elspeet buitengebied (Stakenbergweg) 
Een representatieve ruimte voor meerdere doeleinden geschikt (KANTOOR/SHOWROOM) met parkeerplaatsen. De ruimte is ca. 15 x 7 meter (105 m²) en goed geïsoleerd en voorzien van een nette afwerking met o.a. centrale verwarming, toilet en pantry. Bestemming is detailhandel/kantoor. Fraaie landelijke ligging met diverse parkeerplaatsen en ruime oprit. Beschikbaar vanaf 01-01-2019. Huurprijs € 675,- per maand, excl. G/W/E. Voor meer informatie: 0341-217454.

5. Centrum Elspeet; vrijstaande woning met mogelijkheid voor inwoning/mantelzorg.
Zeer royale VRIJSTAANDE WONING met mogelijkheid voor mantelzorg/inwoning. Een rustig plekje, met een perceel van ca. 800 m² voorzien van een vrijstaande garage en een indrukwekkend ruime woning (ca. 850 m³ inhoud en ca. 175 m²). Gebouwd in 1994, daarmee een goed geïsoleerde en degelijk afgewerkte woning. Momenteel naar liefst 9 slaapkamers, waarvan enkele gelijkvloers en twee badkamers. Op loopafstand van alle voorzieningen en uitermate geschikt voor inwoning/mantelzorg. Prijsindicatie: € 639.000,- k.k.

6. Buitengebied Nunspeet: vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen op ca. 14.000 m²
Op een van de mooiste plekjes van Nunspeet, net in het begin van het buitengebied en toch nabij het dorp, mogen wij u een buitenkansje aanbieden. Een rietgedekte VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUWEN op een perceel van ruim 1,4 ha. Zowel de woning (In 2007 opnieuw opgetrokken en ca. 900 m³), de bijgebouwen (totaal ca. 200 m²) als het land met omheining verkeren in uitmuntende staat van onderhoud. Volledige privacy, ruimte en vrijheid zijn hier sleutelwoorden. Woorden schieten tekort om het te beschrijven. De multi-functionele bijgebouwen zijn uitermate geschikt voor hobbymatig kleinvee bij huis met diverse stallen, een complete ‘man cave’/gastenverblijf en garage. De woning is voorzien van alle denkbare luxe met o.a. gelijkvloers een slaapkamer en badkamer. Een uniek geheel op een uitmuntende locatie, met vrij uitzicht over de landerijen. Prijsindicatie: € 1.350.000,- k.k.

Voor meer informatie belt u de heer L.A. van de Weerd van Makelaardij van de Weerd: Tel. 0341-21 74 54 of rechtstreeks mobiel: 06- 86 87 75 55