Aanbod stille verkoop

Als eerste treft u een actueel overzicht van de nieuwste opdrachten. Deze komen binnenkort online.
Tevens hebben wij op dit moment enkele opdrachten van woningen die in de stille verkoop staan. Deze opdrachten treft u onderaan deze pagina.

(Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod in de actieve verkoop? Stuur ons een e-mail naar: info@makelaardijvandeweerd met uw zoekcriteria en contactgegevens, dan houden wij u op de hoogte.)

Onderstaand woningaanbod komt binnenkort online (update 17-04-2019):

1. Elspeet rustig woonerf; fraaie half-vrijstaande woning met diverse mogelijkheden (bouwjaar 2006)
Binnenkort starten wij de verkoop van deze hoogwaardig afgewerkte HALF-VRIJSTAANDE WONING (bouwjaar 2006) met aangebouwde garage/berging op een perceel van 288 m². Totaal zijn er vier slaapkamers en een grote kelder onder de woning voor extra woonoppervlakte. Een heerlijk rustige ligging aan een kleinschalig woon-erf. Vraagprijs € 389.000,- k.k.

2. Centrum Nunspeet; royale vrijstaande woning op een prachtlocatie met ca. 335 m² perceel
Binnenkort komt deze royale vrijstaande woning midden in het centrum van Nunspeet online. Het betreft een riante woning met maar liefst vijf slaapkamers en een ruime badkamer, die zijn verdeeld over de twee volwaardige verdiepingen. Ook de begane grond is ruim te noemen en is voorzien van een nette keukenopstelling met inbouwapparatuur (2010) en een woonkamer met houtkachelaansluiting. De woning is degelijk gebouwd (1978) en goed onderhouden, maar dient op enkele punten gemoderniseerd te worden om het geheel eigentijds te maken. Vraagprijs € 429.000,- k.k.

3. Elspeet buitengebied (Apeldoornseweg): Vrijstaande woonboerderij met ca. 9.000 m²
Op een prachtig, rustig en vrij plekje in het buitengebied van Elspeet krijgen wij een vrijstaande woonboerderij te koop. Het betreft een eenvoudige woonboerderij van ca. 420 m³, maar op een fantastisch mooi plekje. Tegen de bosrand aan, met uitzicht over het (eigen) weiland. Het perceel is totaal ca. 9.000 m² en bestaat uit een groot gedeelte weiland, waardoor het uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld paardenliefhebbers. Op het terrein staan drie bijgebouwen (bakhuisje, schuur en een garage). De woning dient gemoderniseerd te worden, maar u zult dit met name voor de locatie kopen...
Vraagprijs: € 539.000,- k.k.

4. Elspeterbosweg Vierhouten: fraaie vrijstaande villa uit 2000 op 3.867 m². 
Een zeer degelijk gebouwde vrijstaande villa met maar liefst een woonoppervlakte van 320 m²! Volledig onderkelderd, hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een inpandig gastenverblijf. Prachtig terrein achter de woning, grenzend aan het Vierhouterbosch en op korte afstand van de voorzieningen van het op en top Veluwse dorp Vierhouten. Volledig geïsoleerd, drie badkamers en veel ruimte en luxe. Inwoning is mogelijk, paarden bij huis is mogelijk, of gewoon een heerlijke plek waar u zelf in alle rust de ruimte en privacy heeft om te genieten!
Prijsklasse ca. € 795.000,- k.k.


OVERIG AANBOD STILLE VERKOOP

1. Vierhouten centrum; onder architectuur gebouwde vrijstaande woning op ca. 1.525 m² perceel
Unieke VRIJSTAANDE WONING die uitermate geschikt is voor dubbele bewoning. Zeer veel ruimte, waarbij alle voorzieningen dubbel aanwezig zijn (twee woonkamers, twee keukens) en waarbij ook een kantoorruimte en een slaapkamer en badkamer gelijkvloers aanwezig zijn. Op de verdieping zijn er nog zes slaapkamers aanwezig en een badkamer, alsmede een grote zolderverdieping. Naast de woning is er nog een dubbele garage met zolder en een carport voor meerdere auto’s. Rondom de woning ligt een prachtig aanlegde en privacyvolle tuin. De woning is in 2001 onder architectuur gebouwd op een perceel van 1.525 m² in een rustige straat, nabij het prachtige buitengebied van Vierhouten. Vraagprijs € 695.000,- k.k.

2. Nunspeet Centrum; vrijstaande bungalow met bijgebouw op ca. 445 m²
Op een prachtig plekje, op loopafstand van het dorp en in een rustige en groene omgeving, mogen wij u een fraaie en karakteristieke VRIJSTAANDE BUNGALOW aanbieden. De woning is gebouwd in 1919 en later uitgebouwd. Het is gelegen op een hoekperceel van 445 m² met een fraai aangelegde tuin, ruime oprit en een geïsoleerd BIJGEBOUW. Het bijgebouw is te gebruiken als garage en is tevens voorzien een badkamer en slaapkamer. De woning straalt uit dat het met zorg en liefde bewoond en onderhouden is. Door de jaren heen is goed en degelijk onderhoud uitgevoerd, met ook respect voor het karakter van het huis. Zo zijn de luiken nog in takt gebleven, wat het huis een pittoreske uitstraling geeft. Alle voorzieningen zijn gelijkvloers aanwezig, waaronder een tweetal slaapkamers en een badkamer. Wat opvalt in de prachtige woonkamer, is het hoge plafond. Dat geeft ruimte en uitstraling! Zoekt u een praktische woning met alle voorzieningen gelijkvloers en wilt u een huis met uitstraling? Informeert u dan bij ons voor meer informatie of een bezichtiging. Vraagprijs: € 445.000,- k.k.

3. Hulshorst: vrijstaande eenvoudige woonboerderij op 7.000 m²
Op een fantastisch landelijk plekje in het buitengebied van Hulshorst (tussen Nunspeet en Harderwijk) hebben wij een eenvoudige woonboerderij in de stille verkoop. De royale woonboerderij is erg eenvoudig en kan gezien worden als een bouwkavel of dient (zeer) grondig gerenoveerd te worden. Rondom omgeven door weilanden, waardoor er overal vrij uitzicht is over het prachtige buitengebied. Het perceel is 7.000 m², maar optioneel uit te breiden in overleg. Ideaal voor paardenliefhebbers! Vraagprijs € 598.000,- k.k.

4. Uddel buitengebied: prachtig gelegen vrijstaande woning met mogelijkheid voor inwoning op ca. 11.200 m².
Op een prachtig plekje in het buitengebied van het Veluwse dorpje Uddel, hebben wij een zeer riante vrijstaande woning in de stille verkoop gekregen. Op een perceel van ruim 11.200 m² staat een degelijk gebouwde woning uit 1974, welke in 1994 fors is uitgebouwd. Daardoor heeft het de mogelijkheid voor inwoning, of woont u hier heerlijk riant met alle voorzieningen gelijkvloers. Er zijn diverse bijgebouwen aanwezig, waaronder een goed geïsoleerde schuur met carport. Zeer rustige en vrije ligging met schitterend vrij uitzicht over het eigen weiland achter de woning. Uitermate geschikt voor paardenliefhebbers, op steenworpafstand van het bos gelegen. De woning is voorzien van twee nieuwe keukens en een nette, verzorgde afwerking met een woonoppervlakte van ca. 250 m². Vraagprijs: € 825.000,- k.k.

5. Elspeet: centrum: vrijstaande woning met garage op 330 m²
I
n de kern van Elspeet, op een rustig woonerfje, mogen wij een vrijstaande woning aanbieden op een perceel van 330 m². De woning is gebouwd in 1974 en is keurig onderhouden en voorzien van een vrijstaande, in spouw gebouwde garage. De vrije achtertuin en de ruime oprit zorgen voor veel gemak 'om de deur'. Maar ook intern is de woning van veel ruimte en gemakken voorzien. Zo is er o.a. een praktische bijkeuken en kelder. De lichte en L-vormige woonkamer is gescheiden van de (woon-) keuken. Totaal zijn er momenteel vier slaapkamers op de eerste verdieping en een (eenvoudige) badkamer. Tevens is er een vaste trap naar een ruime zolder boven de gehele woning. Samengevat: een degelijk gebouwde woning, met een keurige afwerking en verrassend veel ruimte, in een betaalbare prijsklasse voor vrijstaand wonen! Vraagprijs: € 369.000,- k.k. Oplevering in overleg.

6. TE HUUR: Elspeet buitengebied (Stakenbergweg) 
Een representatieve ruimte voor meerdere doeleinden geschikt (KANTOOR/SHOWROOM) met parkeerplaatsen. De ruimte is ca. 15 x 7 meter (105 m²) en goed geïsoleerd en voorzien van een nette afwerking met o.a. centrale verwarming, toilet en pantry. Bestemming is detailhandel/kantoor. Fraaie landelijke ligging met diverse parkeerplaatsen en ruime oprit. Beschikbaar vanaf 01-01-2019. Huurprijs € 675,- per maand, excl. G/W/E. Voor meer informatie: 0341-217454.

7. Rand Doornspijk; instapklare vrijstaande woning op prachtig plekje met vrij uitzicht over de weilanden.
Op een fantastische locatie aan de rand van de bebouwde kom met vrij uitzicht over de weilanden richting het Veluwemeer staat deze vrijstaande woning uit 1985. De woning is gelegen op een perceel van ca. 372 m² en is in 2017  compleet gerenoveerd en daardoor instapklaar.  Voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, strak gestuukte wanden en complete vernieuwing van het buitenschilderwerk. In totaal zijn er zes slaapkamers, twee veranda's en een vrijstaande garage welke opgetrokken in spouwmuren en voorzien van zolder. De gehele woning is goed geïsoleerd met dubbel glas, dakisolatie en voorzien van vloerverwarming. Prijsindicatie € 449.000,- k.k. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454.

8. Hierden; vrijstaande woning met groot bijgebouw op ca. 1.800 m² 
Aan een van de mooiste straten in de overgang tussen bebouwde kom en buitengebied, mogen wij een ruime VRIJSTAANDE WONING aanbieden op een prachtig perceel van ruim 1.800 m². Veel ruimte, vrijheid en privacy ‘om de deur’. Ook het grote bijgebouw van ca. 6 x 12 meter met een zolder biedt u veel mogelijkheden. De woning is gebouwd in 1955 en door de jaren heen gemoderniseerd en goed onderhouden. Intern is de woning verzorgd en zal op sommige onderdelen gemoderniseerd moeten worden naar uw eigen smaak. Bouwkundig een degelijke woning, waarbij ook geïnvesteerd is in isolatie van o.a. spouwmuren, dak en deels dubbel glas. Gelijkvloers is er een ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en een badkamer. Op de verdieping zijn er totaal vier slaapkamers. Vooral het plekje en de mogelijkheden die het geheel u biedt, zijn zeker de moeite waard om ons te informeren naar meer details. Vraagprijs € 525.000,- k.k.

9. Centrum Elspeet; vrijstaande woning met mogelijkheid voor inwoning/mantelzorg.
Zeer royale VRIJSTAANDE WONING met mogelijkheid voor mantelzorg/inwoning. Een rustig plekje, met een perceel van ca. 800 m² voorzien van een vrijstaande garage en een indrukwekkend ruime woning (ca. 850 m³ inhoud en ca. 175 m²). Gebouwd in 1994, daarmee een goed geïsoleerde en degelijk afgewerkte woning. Momenteel naar liefst 9 slaapkamers, waarvan enkele gelijkvloers en twee badkamers. Op loopafstand van alle voorzieningen en uitermate geschikt voor inwoning/mantelzorg. Prijsindicatie: € 639.000,- k.k.

10. Buitengebied Nunspeet: vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen op ca. 14.000 m²
Op een van de mooiste plekjes van Nunspeet, net in het begin van het buitengebied en toch nabij het dorp, mogen wij u een buitenkansje aanbieden. Een rietgedekte VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUWEN op een perceel van ruim 1,4 ha. Zowel de woning (In 2007 opnieuw opgetrokken en ca. 900 m³), de bijgebouwen (totaal ca. 200 m²) als het land met omheining verkeren in uitmuntende staat van onderhoud. Volledige privacy, ruimte en vrijheid zijn hier sleutelwoorden. Woorden schieten tekort om het te beschrijven. De multi-functionele bijgebouwen zijn uitermate geschikt voor hobbymatig kleinvee bij huis met diverse stallen, een complete ‘man cave’/gastenverblijf en garage. De woning is voorzien van alle denkbare luxe met o.a. gelijkvloers een slaapkamer en badkamer. Een uniek geheel op een uitmuntende locatie, met vrij uitzicht over de landerijen. Prijsindicatie: € 1.350.000,- k.k.

Voor meer informatie belt u de heer L.A. van de Weerd van Makelaardij van de Weerd: Tel. 0341-21 74 54 of rechtstreeks mobiel: 06- 86 87 75 55