Aanbod stille verkoop

Als eerste treft u een actueel overzicht van de nieuwste opdrachten. Deze komen binnenkort online.
Tevens hebben wij op dit moment enkele opdrachten van woningen die in de stille verkoop staan. Deze opdrachten treft u onderaan deze pagina.

(Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuwe aanbod in de actieve verkoop? Stuur ons een e-mail naar: info@makelaardijvandeweerd met uw zoekcriteria en contactgegevens, dan houden wij u op de hoogte.)

Onderstaand woningaanbod komt binnenkort online (update 26-11-2020):

1. Perceel weiland Stakenbergweg Elspeet (nieuw)
Aan de Stakenbergweg (nabij kruising Bergweg) mogen wij een perceel agrarische grond aanbieden van 4.760 m². Thans in gebruik als maisland en vrij van huur/pacht op te leveren. De grond is direct aan de Stakenberg gelegen en kan dus direct vanaf de weg ontsloten worden. U kunt uw bieding voor deze grond inleveren tot uiterlijk vrijdag 11-12-2020 12:00 uur via ons kantoor. Biedingsformulier zijn via ons kantoor op te vragen. Onder voorbehoud gunning verkoper.
Verkoop bij inschrijving

2. Nunspeet Van Hallstraat; instapklare middenwoning met berging op perceel van 163 m² (nieuw)
Gelegen op een fraai plekje, in een kindvriendelijke woonwijk staat deze instapklare middenwoning. De woning is de afgelopen jaren goed onderhouden en op diverse punten verbeterd. Zo is de woning voor een groot deel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele, deels zelfs driedubbele beglazing. Tevens zijn de spouwmuren na-geïsoleerd waardoor de woning een stuk energiezuiniger is geworden. Op de begane grond treft u naast de woonkamer en keuken nog een aangebouwde bijkeuken. Verdeeld over de twee verdiepingen zijn nog een viertal slaapkamers en een badkamer te vinden. In de achtertuin treft u naast de berging nog een eigen achterom. Wilt u alvast meer informatie over deze woning of een bezichtiging inplannen? Belt u dan ons kantoor op 0341-217454. Vraagprijs € 285.000,- k.k.

3. Elspeet nabij dorpskern; hoogwaardig gebouwde vrijstaande villa met dubbele garage op fraai perceel van 1.430 m² (nieuw)
Gelegen aan de rand van de dorpskern, nabij het buitengebied maar toch op loopafstand van de voorzieningen staat deze, in topconditie verkerende vrijstaande villa. De woning is niet alleen met oog voor detail en hoogwaardig materiaal gebouwd in 2002 maar ook in de loop der tijd uitstekend onderhouden. De woning is tijdens de bouw geheel geïsoleerd en voorzien van een (kunst)rieten dakbedekking. De ruimte op de begane grond is fantastisch te noemen. Naast de riante woonkamer en woonkeuken is er hier ook mogelijkheid voor gelijkvloers wonen, doordat de bad- en slaapkamer hier ook te vinden zijn. Op de verdieping zijn nog drie slaapkamers en een tweede badkamer te vinden. Er is zelfs nog een tweede verdieping (bereikbaar middels vlizotrap) met daar nog twee separate kamers. De dubbele garage die zich bij de woning bevindt is inpandig bereikbaar. Rondom de woning is een fraai aangelegde (en onderhouden) tuin te vinden waar u in alle privacy kunt genieten. Wij nodigen u van harte uit om deze woning te komen bekijken en u te laten verassen. Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging voor bovenstaande woningen belt u ons kantoor op 0341-217454

Wilt u meer informatie over deze woningen? Stuurt u ons alvast een e-mail (of bel met ons kantoor) zodat wij u op de hoogte kunnen brengen als er meer informatie beschikbaar is.


OVERIG AANBOD STILLE VERKOOP

1. Elspeet, Veenweg 66B: drie percelen weidegrond (nieuw)
Op een fraaie, landelijke locatie mogen wij u drie percelen weiland aanbieden met een totale oppervlakte van ca. 14.015 m². De percelen zijn afzonderlijk van elkaar te ontsluiten via een pad, waarbij het voorste perceel direct grenst aan de Veenweg en voorzien is van een eenvoudige (schuil-)stal. De verkoop zal per inschrijving plaatsvinden. U kunt uw schriftelijke biedingen inleveren via ons kantoor tot uiterlijk 04-12-2020.

2. Vierhouten bosrand; vrijstaande villa met inpandig gastenverblijf op vrij gelegen perceel van ca. 3.867 m²
Gelegen op een prachtig en vrij perceel aan de rand van het Vierhouterbosch treft u deze onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met een inpandig gastenverblijf. De entree van de woning is middels een oprit langs een horecagelegenheid, maar eenmaal op het perceel ontwaart zich een prachtige open plek met de prachtige natuur als decor. De woning is verrassend ruim aangezien deze geheel onderkelderd is. Het souterrain is ingedeeld middels een eigen keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping van de woning zijn nog vier slaapkamers en een tweetal badkamers te vinden. Middels een vlizotrap is er vanaf de verdieping nog een royale bergzolder bereikbaar. De begane grond is praktisch ingedeeld middels een royale hal, luxe keuken met bijkeuken en een heerlijk lichte woonkamer met een fantastisch uitzicht over uw eigen tuin, richting de bosrand. Doordat de woning in 2000 gebouwd is beschikt het gehele huis over moderne gemakken zoals isolatie, strakke wand- en plafondafwerking, grotendeels vloerverwarming en een hoog afwerkingsniveau. Daarnaast is de woning uitstekend onderhouden. Rondom de woning is een royaal perceel te vinden met diverse terrassen en een uitgestrekt gazon.  Een zeldzame combinatie van de natuur om de deur en toch een centrale locatie. In Vierhouten vindt u diverse uitstekende horecagelegenheden en een buurtsupermarkt. Op enkele autominuten afstand is Nunspeet gelegen met de autosnelweg A28, NS-station en uitgebreidere voorzieningen. Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454 Vraagprijs € 895.000,- k.k.

3. TE HUUR: Elspeet buitengebied (Stakenbergweg) 
Een representatieve ruimte voor meerdere doeleinden geschikt (KANTOOR/SHOWROOM) met parkeerplaatsen. De ruimte is ca. 15 x 7 meter (105 m²) en goed geïsoleerd en voorzien van een nette afwerking met o.a. centrale verwarming, toilet en pantry. Bestemming is detailhandel/kantoor. Fraaie landelijke ligging met diverse parkeerplaatsen en ruime oprit. Beschikbaar vanaf 01-01-2019. Huurprijs € 675,- per maand, excl. G/W/E. Voor meer informatie: 0341-217454.

4. Nunspeet West; middenwoning op 199 m²
In Nunspeet West (Westeinde) mogen wij een middenwoning aanbieden op een perceel van 199 m². Een praktische en ruime woning van ca. 115 m² woonoppervlakte, welke eenvoudig afgewerkt is (bouwjaar 1979). Op de tweede verdieping is er een dakkapel t.b.v. de vierde slaapkamer. De woning is uitsluitend op afspraak te bezichtigen met inachtneming van een wat langere oplevertermijn. Vraagprijs € 299.500 k.k.

 

Voor meer informatie of alvast het inplannen van een bezichtiging belt u ons kantoor : Tel. 0341-21 74 54