Wethouder van Olstweg 3

 €319.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht onder voorbehoud

Het maximale op gebied van ruimte en duurzaamheid benutten; dat is wat bij deze UITGEBOUWDE MIDDENWONING met BIJGEBOUW is gelukt. De woning is gelegen op een bovengemiddeld perceel van 245 m² op loopafstand van het dorpscentrum van Nunspeet en is door de uitbouw en nokverhoging verrassend ruim. Maar ook aan duurzaamheid, na-isolatie en zonnepanelen is gedacht, om zodoende een energielabel A te krijgen. De woning is gelegen in een groene en ruim opgezette woonwijk, waar achter uw woning zelfs speelgelegenheden voor kinderen zijn te vinden. Een fantastische combinatie van wonen in het centrum en een kindvriendelijke buurt. Wilt u “er op uit” dan vindt u op de korte afstand de bossen rondom Nunspeet waar u eindeloos kunt wandelen, fietsen en bovenal genieten van de geweldige omgeving. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1952 maar is in de loop der jaren grotendeels gemoderniseerd en verbeterd en vooral ook uitgebouwd. De gehele woning is fraai en eigentijds afgewerkt, waardoor u het hooguit op wat smaak gebonden punten na zo kunt betrekken. Door het uitbouwen van de woning aan de achterzijde heeft u nu op de begane grond niet alleen een royale woonkamer maar ook een riante woonkeuken en bijkeuken. Door de vloerverwarming is het hier in de winter heerlijk verblijven terwijl u in de zomer gebruikt zult maken van de openslaande deuren naar het terras in de achtertuin. Doordat in 2014 het complete dak is opgehoogd heeft u naast de drie slaapkamers en badkamer op de verdieping zelfs nog een vierde slaapkamer met overloop op de tweede verdieping. Ook op het gebied van duurzaamheid zijn er veel verbeteringen gedaan, zo is het dak na-geïsoleerd en is de vloer in de uitbouw geïsoleerd en tevens voorzien van vloerverwarming, daarbij is de gehele woning voorzien van dubbele beglazing. Telt u hier nog eens de 11 zonnepanelen bij op dan leidt dit tot een huidig energieverbruik van slechts € 80,- per maand en een energielabel A! Niet alleen in de woning is veel ruimte te vinden, ook achter de woning heeft u een verrassend grote tuin. Doordat deze in totaal bijna 20 meter diep is, was er genoeg ruimte voor het plaatsen van een fraaie bijgebouw die momenteel in gebruik is als berging en veranda. Wilt u wonen in de dorpskern maar wel de ruimte in en om uw woning hebben? Belt u dan ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak en bezoekt u vast de website wethoudervanolstweg3.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1952 en in de loop der jaren steeds verbeterd en gemoderniseerd. Het geheel is opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Het dak is in 2014 vernieuwd en verhoogd, voorzien van isolatie en bedekt middels dakpannen. In 2010 is de uitbouw aan de achterzijde gerealiseerd. Deze is tevens geheel uitgevoerd in steen en is geheel geïsoleerd. Door de gehele woning is dubbele beglazing aanwezig. Voor de verwarming en het warme water is er een CV combi-ketel (Nefit / 2010) aanwezig. Als bijverwarming is er nog een sfeervolle gashaard aanwezig. De PV installatie beschikt over 11 zonnepanelen.

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst via de entree aan de voorzijde treft u allereerst de hal, met daar de trappartij naar de verdieping, een provisie-/trapkast en het toilet. Vervolgens gaat u de woonkamer binnen. Een ruime L-vormige kamer met een fraai balkenplafond en een keurige laminaatvloer. Centraal in de woonkamer treft u een fraaie gashaardopstelling met een schouw. Middels de en-suite deuren bereikt u de (aangebouwde) woonkeuken. Een heerlijke en praktische ruimte die is afgewerkt middels een plavuizenvloer met vloerverwarming en een neutrale wand- en plafondafwerking. De keuken is geplaatst in hoekopstelling en beschikt over een fornuis met oven en gaskookplaat en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Daarnaast is er in de woonkeuken voldoende ruimte voor een eethoek en zijn er openslaande deuren naar het achtergelegen terras. Tenslotte gaat u vanuit hier de ruime en praktische bijkeuken binnen. Hier treft u de achter-entree, de aansluitingen voor wasapparatuur en de CV-installatie.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over diverse vaste kasten. Tevens is de badkamer aan de voorzijde gelegen. Deze is wat kleiner van formaat, maar is netjes en smaakvol ingericht middels een inloopdouche, vaste wastafel en een designradiator.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Dit betrof eerder een bergzolder maar is dankzij de nokverhoging nu een volwaardige verdieping te noemen. Naast de overloop (met bergruimte achter de knieschotten) treft u hier nog een vierde slaapkamer.

Tuin:
Aan de voorzijde is een fraai aangelegde tuin te vinden met sierbestrating, plantenperkjes en siergrind.

Aan de achterzijde is een diepe tuin te vinden. Deze is smaakvol ingericht middels een afwisseling van beplantingen, een gazon en sierbestrating. Direct achter de woning is een terras gelegen. Achterin de tuin is het bijgebouw gerealiseerd. Daar treft u tevens de poort naar het achterpad.

Bijgebouw:
Het bijgebouw is opgetrokken in steen en voorzien van een bergzolder (bedekt middels dakpannen). De totale afmeting is ca. 5,8 x 4,1 m. Een gedeelte hier van is momenteel in gebruik als berging en een gedeelte als overkapping.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 245 m²
Inhoud woning: 405 m³
Woonoppervlakte: 120 m²
Externe bergruimte: 10 m²

Eigenschappen

Locatie

Wethouder van Olstweg 3 , 8071 HG NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (20)