Westerlaan 75

 €309.500 k.k. · 2-onder-1-kapwoning · Verkocht

Op loopafstand van het dorpscentrum van Nunspeet en toch heerlijk rustig wonen? Dan kunt u niet om de Westerlaan 75 heen! Op een verrassend ruim perceel van 266 m² is in 1958 deze woning gebouwd, die later aan de achterzijde is uitgebouwd en voorzien is van een nokverhoger. Daardoor zijn er maar liefst vier slaapkamers ontstaan en gelijkvloers is er een praktische bijkeuken. De benedenverdieping is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en is voorzien van een gestuukte wandafwerking (evenals op de verdieping), maar is karakteristiek gebleven dankzij het gebruik van een stalraampje, gebinten naar de open keuken toe en een sfeervol plafond. De keuken en badkamer zijn niet vernieuwd aangezien deze nog functioneel zijn. De apparatuur en het werkblad van de keuken is wel vernieuwd. Rondom deze woning kunt u in alle rust genieten van het groen, de ruimte en de privacy aan de achterzijde van de woning. De ligging op de kavel is dan ook zeer goed te noemen, met aan de voorzijde een keurige tuin, waardoor de woning op gepaste afstand van de weg ligt. Naast de woning een praktische oprit en juist achter de woning een fraai aangelegde en privacyvolle tuin met een stenen berging. Al met al een woning die uw hart sneller laat kloppen. Voor meer informatie of de uitgebreide documentatie bezoekt u de website westerlaan75.nl. Voor een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1957, is opgetrokken in steen en voorzien van geïsoleerde spouwmuren. Tevens is nagenoeg de gehele woning voorzien van dubbele beglazing die is geplaatst in hardhouten kozijnen. Tevens zijn er diverse uitbouwen gepleegd waaronder een dakopbouw en een bijkeuken. Het dak is bedekt middels dakpannen. Het buitenschilderwerk van de woning is recent (2018/2019) op sommige plaatsen bijgewerkt. Het houtwerk van de nokverhoger behoeft nog wel onderhoud. Voor de verwarming en het warme water wordt er gebruik gemaakt van een CV combi-ketel (2013).

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning treft een karakteristieke en fraaie L-vormige hal, met tevens de trappartij naar de verdieping. Vanuit de hal heeft u de toegang tot een geheel vernieuwd toilet, de trap/provisiekast en tenslotte de keuken en woonkamer. De keuken is opengemaakt en is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling. De keukenopstelling is voorzien van diverse (vernieuwde) inbouwapparatuur, waaronder een oven, inductiekookplaat en een koelkast. Het werkblad is tevens vernieuwd. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, een fraai ‘balken’plafond en veel lichtinval. De keuken en woonkamer zijn in de afgelopen jaren voorzien van een neutrale en strak gestuukte wandafwerking. Vanuit de keuken bereikt u tenslotte de praktische bijkeuken waar een vaste kastenwand te vinden is alsmede de CV-installatie, de aansluitingen voor wasapparatuur en een entree naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap bereikt u de eerste verdieping. Allereerst treft u de overloop die u toegang verleent tot alle vertrekken op deze verdieping. Er zijn drie slaapkamers te vinden waarvan er één momenteel in gebruik is als hobbykamer. Alle kamers zijn voorzien van vaste kasten. Tenslotte is op deze verdieping een royale badkamer te vinden die is voorzien van een ligbad, douchecabine en een dubbele vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Dankzij de gerealiseerde nokverhoging is er nu middels een vaste trap toegang tot een volwaardige tweede verdieping. Hier treft u een voorzolder met aangrenzend een vierde slaapkamer. Uiteraard is deze ruimte ook uitermate geschikt als hobbyruimte of kantoor.

Tuin:
De afgelopen jaren is er naast de woning tevens veel aandacht besteed aan de tuin. Aan de voorzijde van de woning treft u een fraaie aangelegde tuin die een prachtige afscheiding vormt tussen de straat en de woning. Naast de woning is een praktische oprit te vinden die momenteel halverwege afgeschermd is middels een schutting. Deze kan echter ook verlengd worden, of kunnen worden voorzien van een carport. De achtertuin is ook prachtig te noemen, met veel privacy en gunstige zonligging. Er is gebruik gemaakt van diverse beplantingen, sierbestrating en een fraai gazon.

Berging:
Achterop het perceel is een praktische stenen berging te vinden voor de opslag van tuingereedschap en fietsen. Aan de achterzijde treft u een resterend stukje grond die bijvoorbeeld in gebruik genomen zou kunnen worden als opslag voor tuinmateriaal etc.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte: ca. 266 m²
Inhoud woning: 343 m³
Woonoppervlakte: 99 m²
Externe bergruimte: 8 m²

Eigenschappen

Locatie

Westerlaan 75 , 8071 EC NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (27)