Vierhouterweg 73

€429.000 k.k. · Verkocht

Als iemand hier vijftig jaar heeft gewoond, dat moet het wel heerlijk wonen zijn op dit prachtige plekje. In 1967 bouwde de huidige eigenaar deze degelijke VRIJSTAANDE WONING op een perceel van ca. 1.260 m². Aangezien de plek zo goed beviel, is de woning in 1985 fors uitgebouwd met een grote bijkeuken, berging en garage. Het voordeel van deze locatie is dat u enerzijds geniet van het buitengebied, maar anderzijds dicht bij de bebouwde kom van Elspeet woont. In de avond nog even een korte wandeling maken is alsof u op vakantie bent; u wandelt namelijk tegenover de woning een straat in die zijn naam eer aan doet: Bosrand. Door de weilanden bent u met enkele minuten aan de bosrand en kunt u eindeloos wandelen door de bossen richting de heide. Maar ook het dorp is op loopafstand, met alle voorzieningen die er in Elspeet voor handen zijn (supermarkt, bakker, slager, drogist, scholen etc.). Achter de woning ligt een diepe tuin met een tweetal eenvoudige bijgebouwen. Rondom de woning ligt een verzorgde tuin en een royale oprit voor meerdere auto’s. De woning is degelijk gebouwd, goed onderhouden, maar zal wellicht naar uw eigen smaak gemoderniseerd moeten worden. Gelijkvloers is er een slaapkamer en op de verdieping zijn er nog een drietal slaapkamers. Naast de woonkeuken en woonkamers is er op de begane grond een royale bijkeuken, berging en een inpandig bereikbare garage met grote zolder boven de gehele aanbouw. Veel ruimte en daardoor ook veel mogelijkheden. Dit is eindelijk na vijftig jaar te koop en wellicht bent u de volgende die hier zo lang gaat genieten…

Bouwkundige informatie
Woning:
De woning is gebouwd in 1967 en in 1985 fors uitgebouwd. Opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Dakbedekking middels dakpannen (met deels eternit dakbeschot). Houten kozijnen met deels (begane grond) dubbele beglazing. Voor de verwarming en het warm water is er een cv-combiketel (bouwjaar 2005).

INDELING
Begane grond:
Entree, hal met trappartij en toegang naar de kelder. Aan de voorzijde van de woning is er de slaapkamer. Vervolgens de lichte woonkamer met een prachtig uitzicht over de voortuin en weilanden. Aan de achterzijde is er de ruime woonkeuken, voorzien van een degelijke, maar gedateerde hoekopstelling met ruim voldoende ruimte voor een eethoek en een zitje. Vervolgens is er een ruime gang die de woning met de aanbouw uit 1985 verbindt. In de gang treft u een toilet en een entree naar de tuin en naar de oprit. Vervolgens is er een riante bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en opstelling van de cv-ketel. Ruime berging met achterentree en doorgang naar de inpandig bereikbare garage. Vanuit de garage is er een vlizotrap naar een zeer ruime zolder boven de aanbouw.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang naar alle vertrekken. Totaal drie slaapkamers. Nette badkamer met ligbad, wastafel en een toilet. Vanuit de overloop is er een vlizotrap naar de bergzolder boven de woning.

Bijgebouw:
Schuur
Opgetrokken in steen en voorzien van abc-golfplaten dakbedekking. Afmetingen ca. 5.80 x 4.90 meter.

Voormalige kippenschuur
Eenvoudige schuur, opgetrokken in steen en voorzien van abc-golfplaten dakbedekking.
Afmetingen ca. 4.30 x 2.20

Bijzonderheden:
• Prachtige ligging!
• Gelijkvloers veel ruimte en mogelijkheden om gelijkvloers te wonen. Er is al een slaapkamer aanwezig.
• Diepe kavel met privacyvolle tuin.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte : ca. 1.260 m²
Inhoud woning : 562 m³
Woonoppervlakte : 133 m²
Overige inpandige m² : 46 m²
Bijgebouwen : 38 m²

Locatie

Vierhouterweg 73 , 8075 BG ELSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd