Varelseweg 39

 €595.000 k.k. · Vrijstaande woning · Te Koop

Terug in de tijd geeft vaak een warm gevoel, met de nostalgie van dat ‘alles’ vroeger beter was. Bij deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ gaat u ook terug in de tijd. Dat warme gevoel van herinneringen uit het verleden ademt deze boerderij in volle glorie uit. Diverse bedstedes, oude tegelplateau’s, grote haardpartijen met schouw en ja, zelfs een oude ‘doos’! Een boerderij die een geschiedenis herbergt, maar vooral ook kansen biedt. Het kan namelijk verdeeld worden in twee woningen, met een voorhuis en achterhuis. De boerderij is zeer eenvoudig en gedateerd, maar daar ‘draait’ het hier niet om. Het plekje, de kansen en de mogelijkheden is waar u hier voor komt kijken. U woont hier namelijk fabuleus mooi, wegkijkend over de weilanden richting het Veluwemeer. Landelijk wonen lijkt hier uitgevonden te zijn, de koeien grazen voor uw deur en weilanden worden afgewisseld door houtwallen, boompartijen en sloten. In die setting en ambiance heeft u hier echt een buitenkansje. Dit soort plekjes zijn al schaars en wij garanderen u dat het alleen maar schaarser wordt. U kunt de boerderij als geheel kopen, waardoor u een zeer royale woonboerderij heeft die geheel gerenoveerd of nieuw gebouwd dient te worden. Het geheel wordt aangeboden op 3.000 m², met optioneel uit te breiden met (veel) meer grond voor bijvoorbeeld paardenliefhebbers. Bij splitsing van de boerderij is een opzet gemaakt voor een verdeling van het voorhuis met ca. 800 m² en een achterhuis met ca. 2.100 m². Bij splitsing dient het perceel ingemeten te worden en de boerderij nog volledig gesplitst te worden wat voorzieningen, aansluitingen en vergunning betreft. De aanwezige bijgebouwen op het perceel zullen door en voor rekening en risico van verkoper gesloopt worden. In de nieuwe situatie kunt u uiteraard zelf een nieuw bijgebouw realiseren. Voor meer informatie of aanvullende documentatie bezoekt u de website varelseweg39.nl of belt u ons kantoor op 0341-217454

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1929, is opgetrokken in steen en voorzien van steensmuren. De woning is voorzien van houten kozijnen, met deels dubbele beglazing. Dakbedekking middels een (oude) rieten kap. De woning is bouwkundig erg gedateerd en dient volledig gerenoveerd te worden.

INDELING

Voorhuis:
Verdeeld over de voorkant van de woning in drie woonruimtes, waarvan de middelste met twee authentieke en originele bedstedes. Twee ruimtes beschikken over een haardpartij met een oude schouw en oude tegeltjes en nog een bedstede. De voormalige keuken geeft toegang naar een kleine kelder. Tenslotte is er aangebouwd een voormalige melkstal (van buitenaf bereikbaar). Vanuit de middelste woonruimte is er een deur naar de deel, met een gang aan de rechterzijde met bedstede en de oude ‘doos’/toilet.
Achterhuis:
Het gedeelte wat als achterhuis gezien kan worden is direct grenzend aan het voorhuis en bestaat uit een grote open ruimte (de deel), waarbij de betonvloer al verwijdert is en er dus zand op de grond ligt. De oude gebinten staan als constructie en u kijkt hier richting de nok. U kunt hier dus naar hartenlust een eigen indeling aan geven.

Bijgebouwen:
Voormalig bakhuis. Opgetrokken in steen. Afmetingen ca. 3.80 x 4.80 meter.
De overige bijgebouwen zullen gesloopt worden.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte: ca. 3.000 m²
Inhoud woning: 1.358 m³
Woonoppervlakte: 80 m²
Overige inpandige ruimte: 159 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 0 m²
Externe bergruimte: 18 m²

Eigenschappen

Locatie

Varelseweg 39 , 8077 RB HULSHORST, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd