Uttilochweg 13 a

 €349.000 v.o.n. · 2-onder-1-kapwoning · Te Koop

Wat een ideale locatie! Op loopafstand van alle voorzieningen van het prachtige Veluwse dorp Uddel, mogen wij u een NIEUW TE BOUWEN 2-1 KAP WONING (type levensloop bestendig) aanbieden op een perceel van ca. 370 m². De woning zal medio 2019 gebouwd gaan worden en worden voorzien van een royale aanbouw aan de achterzijde. Hierdoor ontstaat er tevens een riante ouderslaapkamer met badkamer op de begane grond, zodat het een ideale woning is voor senioren. Optioneel is de eerste verdieping nog naar wens in te delen in twee extra slaapkamers en een tweede badkamer. Met name opzij van de woning ligt een ruime tuin met terras, welke naar eigen smaak/wens in te delen en aan te planten is. Het plekje zal u ongetwijfeld aanspreken. Zo vrij wonen en toch op loopafstand van alle voorzieningen is de wens van menig woningzoeker! Het unieke is dat u het hier kunt combineren met een nieuw te bouwen woning, die u naar eigen smaak nog kunt inrichten en afwerken. De hoogwaardige bouw, met uitstekende isolatie en hedendaagse energiebeperkende maatregelen (gas-loos, zonnepanelen) zorgen ervoor dat het met recht een toekomstbestendige woning is. Er is een stelpost voor de badkamer op de begane grond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0341-217454.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Woning:
De woning wordt opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Kunststof kozijnen (in ‘houtlook’) met dubbele HR++ beglazing. De hoogwaardige afwerking komt terug in houten binnen kozijnen met stompe deuren, zonnepanelen en een laagtemperatuur vloerverwarming in de gehele woning middels een lucht-water-warmtepomp als verwarmingsbron.

INDELING:
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet en trappartij naar de verdieping. Vervolgens komt u in de riante woonkamer, waar veel glas wordt gebruikt voor lichtinval. De open keuken kunt u naar eigen wens uitzoeken. Door de standaard aanbouw aan de achterzijde is er een woonkamer ontstaan van ca. 40 m². Grenzend aan de woonkamer is de inpandige berging te bereiken, die tevens vanuit de achtertuin te bereiken is. Vanuit de woonkamer komt u in de riante slaapkamer (ca. 5.20 x 3.03), welke voorzien wordt van een inbouwkast. Vanuit de slaapkamer is er toegang naar de badkamer, welke voorzien wordt van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Verdieping:
Vaste trap naar de eerste verdieping. Daar treft u een open ruimte die u naar eigen wens nog kunt indelen. Er is een tekening beschikbaar met een indeling voor twee slaapkamers en een tweede badkamer.
Optie 1 is voor wanden en deuren op de 1e verdieping met als meerprijs ca. € 4.000,- incl. BTW
Optie 2 extra badkamer op de 1e verdieping: ca. € 6.000,- incl. BTW
Optie 3: dakkapel op de 1e verdieping: ca. € 5.000,- incl. BTW

Overig:

Inbegrepen in de koopsom is een stelpost voor het sanitair van € 2.500,- incl. BTW:
o 2x spoelreservoir met hangtoilet, zitting en waterbesparende stoptoets.
o 1x Fontein met koudwaterkraan, chroom bekersifon
o 1x Wastafel met mengkraan, chroom bekersifon
o 1x thermostatische douchemengkraan met douchekop aan glijstang
o 1x Spiegel met klemmen
o Wandtegels: € 26,50 per m² incl. BTW
o Vloertegels: € 40,- per m² incl. BTW

Voor de woning dienen er twee parkeerplaatsen aangelegd te worden voor het parkeren op eigen terrein. Verder is de tuininrichting naar eigen wens aan te leggen.

De overdracht van de grond dient uiterlijk op 01-03-2019 plaats te vinden, waarna de sloop van de huidige opstallen op het perceel voor 15-03-2019 zal plaats vinden. De verwachting is dat de bouw ca. mei/juni 2019 kan starten.
De koopsom is vrij op naam. De notariskosten voor een eventuele hypotheekakte zijn voor rekening van koper. De projectnotaris is notariskantoor Dangremond uit Barneveld.

Kenmerken:
Woning:
Perceeloppervlakte: ca. 370 m²
Woonoppervlakte: 94 m²
Overig inpandige ruimte: 5 m²
Inhoud woning: 350 m³

Eigenschappen

Locatie

Uttilochweg 13 a, 3888 LK UDDEL, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (6)