Stakenbergweg 51

 €529.000 k.k. · Eengezinswoning · Te Koop

Dit is misschien wel hét schoolvoorbeeld van de ideale combinatie van landelijk wonen en ruimte in en om huis. Deze VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUW biedt u het beste van die twee werelden op een prachtig perceel van 1.325 m². Op fietsafstand van het dorpscentrum maar toch ook in prachtige buitengebied van Elspeet, nabij de bossen en de heidevelden. Het aantrekkelijke is dat niet alleen de woning ruim is, maar er ook een riante schuur op het perceel staat van ca. 93 m². Daardoor bijzonder geschikt voor een ZZP’er, klusser of hobbyist die ruimte om de deur zoekt. De woning zelf is intern eenvoudig afgewerkt maar is wel goed onderhouden. U zult het in zijn geheel wellicht nog naar eigen smaak afwerken, maar het biedt veel mogelijkheden. Gelijkvloers zijn alle voorzieningen aanwezig, zodat u gelijkvloers kunt wonen. In totaal is er de beschikking over een drietal slaapkamers waarvan er twee op de verdieping zijn gelegen. De woning is oorspronkelijke gebouwd in 1925, maar is in 1992 grondig gerenoveerd met o.a. nieuwe dakpannen, dubbele beglazing etc. De ruimte om huis, met o.a. nog een bakhuisje en een privacyvolle tuin, zullen u ongetwijfeld verrassen bij een bezichtiging. Daarom van harte welkom voor een bezichtiging. Voor meer informatie kunt u de website stakenbergweg51.nl alvast bezoeken.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Woning:
De woning is in 1925 middels de traditionele bouwmethode gebouwd. Geheel opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Tijdens de renovatie die omstreeks 1992 heeft plaats gevonden is het gehele dak vernieuwd en voorzien van isolatiemateriaal. Tevens is er op de begane grond dubbele beglazing aanwezig. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout. De woning is aangesloten op het gemeentelijk riool en de nutsvoorzieningen. Op het perceel zijn nog wel twee (oude) putten aanwezig, deze zijn inmiddels niet meer in gebruik.

Schuur:
Op het perceel is een royale schuur aanwezig van ca. 8 x 12 m. groot. Deze schuur is tevens opgetrokken in steen en is voorzien van ABC-golfplaten (asbestcement). Er zijn diverse luiken/ramen en deuren aanwezig. Aan de voorzijde is een grotere sectionaldeur.

Bakhuis:
Ook het bakhuis is opgetrokken in steen. Het dak hier van is bedekt middels dakpannen. Afmetingen ca. 2,8 x 3,4 m.

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning treft u allereerst de hal met daar de trappartij naar de verdieping en toegang tot alle verschillende vertrekken op de begane grond. Aan uw rechterhand treft u vervolgens de (zeer) riante woonkeuken, die is opgedeeld in een eetgedeelte en keuken in hoekopstelling. De keuken beschikt over veel kastruimte en inbouwapparatuur zoals een oven, gaskookplaat en koelkast. Dankzij de verschillende raampartijen is er ook in de keuken altijd voldoende lichtinval. Aangrenzend treft u een royale bijkeuken met daar voldoende ruimte voor de wasapparatuur (aansluitingen zijn aanwezig). Ook is hier vaste kast ruimte te vinden alsmede een spoelbak en de achter-entree. Tevens is er vanuit hier toegang tot een separaat toilet en de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, douche en een vaste wastafel. De woonkamer is tevens een fraaie ruimte te noemen, praktische afmetingen maar ook veel lichtinval door diverse raampartijen. Centraal in de woonkamer is een schouw met gashaardopstelling. Tenslotte treft u op de begane grond nog een slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed.

Eerste verdieping:
Middels een vaste trap is de verdieping bereikbaar. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een tweetal slaapkamers. Op de overloop is tevens de CV-installatie te vinden. Eén van de slaapkamers is voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 1.325 m²
Inhoud woning: 443 m³
Woonoppervlakte: 126 m²
Externe bergruimte: 103 m²

Eigenschappen

Locatie

Stakenbergweg 51 , 8075 PV ELSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (8)