Prins Bernhardstraat 14

 €289.000 k.k. · Appartement · Verkocht

Op deze locatie is het uitzicht elke dag weer levendig en fraai om te zien! Met een fantastisch uitzicht over de voorgelegen vijverpartij en rotonde verveelt het uitzicht nooit. Op de hoek van de eerste verdieping van het appartementencomplex “de Poort van ’t Hul” mogen wij u een DRIE-KAMER HOEKAPPARTEMENT aanbieden met een balkon op het zuid-westen. Aantrekkelijk is dat u hier net buiten de drukte van het dorpscentrum woont maar toch op loopafstand van het dorp woont en geniet van het levendige uitzicht. Mocht u van fietsen houden fiets u hier ook met enkele minuten het buitengebied van Nunspeet in. Ook fietst u hier binnen enkele minuten (of loopt) het dorpscentrum in met haar voorzieningen zoals verschillende supermarkten. Doordat het complex gebouwd is in de jaren ‘90, is het goed geïsoleerd waar u het gemak van heeft en kunt besparen op de stookkosten. Het betreft een ideaal appartement met een praktische indeling, waar u nog naar eigen smaak e.e.a. zult afwerken en moderniseren. Maar het is een heerlijk plekje en vooral een praktisch appartement. Zo zijn er twee slaapkamers waarvan één ruime slaapkamer met deur naar het balkon. Tevens beschikt u over een ruime en neutrale badkamer met een separaat toilet die ook vanuit de hal bereikbaar is. De woonkamer en de eenvoudige keuken zijn open en zijn vooral erg licht te noemen door het vele lichtinval. Aan de voorzijde beschikt u over een balkon met een goede ligging op het zuidwesten. Kortom een ideale situatie voor comfortabel en centraal wonen!

In overleg met de verkopers hebben wij, gezien de mate van belangstelling, ervoor gekozen om de verkoop bij inschrijving plaats te laten vinden. Op deze manier wordt op de meest eerlijke manier iedereen een kans gegeven om dit appartement te kopen. Bij biedingen wordt een keuze gemaakt op basis van prijs en condities. Het beste bod zal dan door verkoper gegund worden. U bent van harte welkom voor een bezichtiging. Voor meer informatie over dit appartement of over de verkoopprocedure en een inschrijfformulier belt u ons kantoor op 0341-217454 of bezoekt u de website prinsbernhardstraat14.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Het complex is gebouwd in 1992 en is destijds geheel geïsoleerd. Tevens is alles voorzien van dubbele beglazing. Voor de verwarming en het warme water beschikt dit appartement over een eigen CV-installatie. Tevens beschikt het appartement over mechanische ventilatie. Tenslotte is het complex voorzien van een liftinstallatie (2 stuks!) en een eigen fietsenberging.

INDELING
Toegang:
Aan de achterzijde van het complex is een ruimte parkeerplaats te vinden die op korte afstand is gelegen van de hoofdingang. Middels een elektronische sleutel heeft u de toegang tot de centrale hal. Vanuit deze hal is er zowel middels de trap als middels de twee liften toegang tot de betreffende galerij.

Appartement:
Toegang via de galerij, waarbij het opvalt dat er geen ramen grenzen aan de galerij en u daardoor optimale privacy heeft. Bij binnenkomst in de hal treft u allereerst de meterkast (met glasvezelaansluiting) en separaat een ruime berging waar tevens de CV-installatie en MV-installatie te vinden zijn. In het verlengde van deze hal treft u de gang die middels een deur afsluitbaar is. Vanuit deze hal bereikt u de overige vertrekken. Allereerst het ruime toilet die tevens vanuit de badkamer bereikbaar is. Vervolgens treft u de eerste slaapkamer aan die uitstekend volstaat als tweede slaapkamer, logeerkamer of kantoor/computer ruimte. Zodra u de hoek om gaat bereikt u de royale woonkamer, een heerlijke ruimte met een fantastisch uitzicht over de voorgelegen vijverpartij, tuin en rotonde. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde. De open keuken is geplaatst in hoekopstelling en is eenvoudig te noemen. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat en een dubbele spoelbak. De grote slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en ook deze beschikt over een deur naar het balkon. Tevens is deze slaapkamer voorzien van een vaste kast en is vanuit de slaapkamer de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel, de aansluitingen voor wasapparatuur en mechanische ventilatie. Zoals eerder genoemd kunt u vanuit de badkamer het toilet bereiken. Tenslotte is nagenoeg het gehele appartement voorzien van draai/kiep ramen en zonwering.

Op de begane grond is voor dit appartement een eigen (afsluitbare) berging beschikbaar. Deze is voorzien van elektra en is ca. 1,5 x 2,5 m. groot. Tevens is er voldoende parkeerruimte te vinden aan de achterzijde van het complex.

Vereniging Van Eigenaren:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren, die zorg draagt voor het onderhoud van het appartementencomplex. De bijdrage betreft hier ca. € 130,- per maand.

Bijzonderheden:

OPPERVLAKTEN
Inhoud appartement: 285 m³
Woonoppervlakte: 93 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 6 m²
Externe bergruimte: 3,2 m²

Eigenschappen

Locatie

Prins Bernhardstraat 14 , 8071 LT NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (29)