Ploegweg 37

 €345.000 k.k. · 2-onder-1-kapwoning · Verkocht

Gelegen op een fraaie locatie aan de rand van de bebouwde kom en het buitengebied, maar toch op korte afstand van de dorpskern, staat deze onderhoudsvriendelijke TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met GARAGE en BERGING. De woning is degelijk gebouwd in 1971 en wordt door de huidige bewoners al ruim 30 jaar met veel plezier bewoond, wat al voldoende zegt over de prettige woonomgeving hier. Heeft u een hobby, bent u klusser of wilt u een kantoor of praktijk aan huis houden dan is deze woning al helemaal een buitenkans. Naast de woning zelf bevindt zich op het perceel van 269 m² namelijk een vrijstaande stenen garage met spouwmuren en mogelijkheid tot verwarming en beschikt tevens over een bergzolder. Daarnaast is er nog een separate berging met tevens een bergzolder. In de loop der jaren zijn er diverse verbeteringen getroffen in en om de woning. Zo zijn de kozijnen nagenoeg geheel vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ beglazing en is in 2017 de spouwmuur na-geïsoleerd. Verdeeld over de twee verdiepingen zijn een vijftal slaapkamers en een badkamer te vinden. Op de begane grond is aan de voorzijde de woonkamer te vinden met aan de achterkant een separate woonkeuken. U zult de woning naar eigen smaak op sommige onderdelen moderniseren, maar in de basis is het een goede en eigentijdse woning. Ook de ligging is hier uitstekend. Loopt u aan de voorzijde de straat uit dan staat u met enkele minuten in de dorpskern van Elspeet met daar de voorzieningen. Neemt u daarentegen de poort aan de achterzijde dan treft u op enkele tientallen meters het fraaie buitengebied van Elspeet. Wilt u deze woning in werkelijkheid komen bekijken? Belt u dan ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging en bezoekt u alvast de website ploegweg37.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is degelijk gebouwd in 1971, is geheel opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. De muren zijn in 2017 na-geïsoleerd. De kozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing, de resterende kozijnen betreffen hardhout. Het dak is bedekt middels dakpannen. Op de verdieping aan de voorzijde zijn elektrische rolluiken aanwezig. Voor de verwarming en het warme water is er een CV combi-ketel (Nefit Turbo). De originele houthaard is vervangen voor een duurzame pelletkachel die is aangesloten op een vernieuwd rookkanaal. Door de verschillende isolatievoorzieningen zoals de spouwmuren en kunststof kozijnen met dubbele beglazing hebben de huidige bewoners de energielasten fors weten te reduceren. Energielabel C.

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst via de entree aan de voorzijde treft u allereerst de hal. Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken alsmede de trappartij naar de verdieping. Allereerst gaat u de woonkamer binnen, deze is gelegen aan de voorzijde van waaruit u een fraaie doorkijk heeft over de voorgelegen straat. De houthaardopstelling is aangepast naar een pellet kachelopstelling die niet alleen zorgt voor sfeer maar ook veel rendement heeft. Aan de achterzijde treft u de separate woonkeuken, deze is geplaatst in hoekopstelling en beschikt over inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en een gaskookplaat. Tevens is er vanuit de keuken toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde treft u twee slaapkamers die beide beschikken over elektrische rolluiken. Aan de achterzijde is een derde slaapkamer te vinden alsmede de badkamer. De badkamer is in 2010 vernieuwd en beschikt over een ligbad met douche, vaste wastafel, toilet en de aansluitingen voor wasapparatuur.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikt u de tweede/zolder verdieping. Doordat er aan de achterzijde een dakkapel is, zijn er twee separate slaapkamers gecreëerd. Tenslotte is er nog een derde ruimte die als bergruimte/hobbyruimte dient, hier treft u tevens de CV-opstelling.

Tuin:
Naast de voortuin en ruime oprit aan de zijkant is er aan de achterzijde nog een nette en onderhoudsvriendelijke tuin te vinden. Deze is grotendeels voorzien van sierbestrating. Tevens treft u hier de twee bijgebouwen. Achter de bijgebouwen is nog een strook grond te vinden waar momenteel een moestuin, de houtopslag en een eigen achterom te vinden zijn.

Bijgebouwen:
– De vrijstaande stenen garage is geheel opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Het dak is bedekt middels dakpannen en bevat een asbestverdacht dakbeschot. De kozijnen van de garage zijn tevens uitgevoerd in kunststof. Toegang tot de garage middels een elektrische roldeur of separate loopdeur. Afmeting ca. 6,5 x 3 m.
– De vrijstaande stenen berging is opgetrokken in steen en beschikt over een kleinere bergzolder. Het dak van de berging is tevens bedekt middels dakpannen en beschikt over asbestverdacht dakbeschot. Afmeting ca. 3,5 x 3,5 m.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 269 m²
Inhoud woning: 405 m³
Woonoppervlakte: 124 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 2 m²
Externe bergruimte: 37 m²

Eigenschappen

Locatie

Ploegweg 37 , 8075 BV ELSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (25)