Plaggeweg 5

 €695.000 k.k. · Villa · Verkocht

Het echte Veluwse gevoel van rust, ruimte en natuur, is op deze prachtige plek optimaal te ervaren. U bevindt zicht hier namelijk aan de rand van de dorpskern van Vierhouten: de culinaire hoofdstad van de Veluwe. Op loopafstand van diverse restaurants en voorzieningen, maar vooral op steenworpafstand van het schitterende buitengebied, waar weilanden, heide en bossen elkaar afwisselen. Juist op zo’n fraai plekje mogen wij u een unieke woning aanbieden. Een onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE WONING die uitermate geschikt is voor DUBBELE BEWONING. Het geheel is in 2001 op een hoogwaardige wijze gebouwd en gelegen op een perceel van 1.525 m² met achter op het perceel een VRIJSTAAND BIJGEBOUW (dubbele garage) met daarachter nog een drie dubbele carport. De huidige bewoners hebben deze woning in 2001 laten bouwen waarbij de wens was om mantelzorg te verlenen. Het geheel heeft één woonbestemming en voorzien van een hoofdentree, waarbij in de hal toegang is tot de beide woongedeeltes. Tevens zijn beide woongedeeltes ook voorzien van een eigen zij-entree, voor optimale privacy.
Bij het linkergedeelte van de woning horen gelijkvloers een woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en een kantoor. Op de verdiepingen is de woning niet gesplitst en vormt het daar één geheel met maar liefst zes slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolderverdieping waar meerdere slaapkamers mogelijk zijn.
Om mantelzorg te kunnen verlenen is op de begane grond het rechtergedeelte van de woning geheel geschikt voor inwoning. Daar treft u o.a. een ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, twee slaapkamers en een badkamer.
Ondanks dat het momenteel voor mantelzorg uitermate geschikt is, bestaat nog steeds de mogelijkheid tot het creëren van één riante woning met bijvoorbeeld kantoor of praktijk aan huis. Uniek is dan ook het grote woonoppervlakte van maar liefst 384 m² en een indrukwekkende inhoud van ruim 1.260 m³. Achter de woning ligt een privacyvolle achtertuin met een gunstige zonligging. Woorden schieten bij deze woning te kort om te omschrijven hoeveel mogelijkheden en ruimte deze woning u te bieden heeft. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deze woning te komen bezichtigen, want dit is een object wat u ervaren moet. Voor meer informatie en uitgebreide documentatie bezoekt u de website plaggeweg5.nl of belt u ons kantoor op 0341-217454

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Woning:
De woning is in 2001 gebouwd door een gerenommeerde aannemer en architect uit de nabije omgeving. Het geheel is opgetrokken in steen en uiteraard conform de toen geldende normen geïsoleerd, door middel van dak-, muur- en vloerisolatie. Tevens is door de gehele woning dubbele beglazing toegepast wat is geplaatst in hardhouten kozijnen. Het dak van de woning is bedekt middels dakpannen. Voor de (vloer)verwarming en het warm water is er een CV combi-ketel. In beide woongedeelten zijn houtkachelaansluitingen aanwezig. Tenslotte zijn er rondom de gehele woning rolluiken aanwezig.

Bijgebouw:
Het bijgebouw is voorzien van een stenen borstwering en houten gevels en dakbedekking middels dakpannen.

INDELING
De woning is geschikt om dubbel bewoond te worden. Momenteel bestaat de woning uit een linker en rechter gedeelte die vrij toegankelijk van elkaar zijn, door middel van een toegangsdeur vanuit de gezamenlijke hal, maar ook een eigen zij- entree hebben via de bijkeuken. Onderstaand treft u de beschrijving van de indeling.

LINKER GEDEELTE
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning treft u allereerst de centrale hal waar de meterkast, een vaste (trap)kast en een toiletruimte te vinden zijn. Vanuit deze hal heeft u de toegang tot zowel het linker- als het rechter gedeelte van de woning. Wanneer u de woonkamer binnen gaat valt u meteen het vele lichtinval en de ruimte op. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de tuin, plavuizenvloer met vloerverwarming en een houtkachelaansluiting. De royale woonkeuken bereikt u zowel vanuit de gang als vanuit de woonkamer (ensuite met openslaande deuren). Het keukenblok is geplaatst in hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. Aangrenzend treft u de praktische en ruime bijkeuken met daar een separate zij-entree en toiletruimte. Tenslotte vindt u hier toegang naar de werkkamer die dankzij de diverse raampartijen over veel lichtinval beschikt en vrij uitzicht heeft over de achtertuin.

Eerste verdieping:
Middels een vaste trap vanuit de hal bereikt u de eerste verdieping. Het betreft een royale verdieping, met maar liefst zes slaapkamers en een badkamer. Diverse slaapkamers zijn voorzien van bergruimte en een wastafel. De badkamer beschikt over een ligbad, dubbele vaste wastafel, toilet en inloopdouche. Separaat is er een technische ruimte/berging aanwezig op deze verdieping.

Tweede verdieping:
De tweede/zolder verdieping is tevens bereikbaar middels een vaste trap, en is momenteel in gebruik als bergruimte. De verdieping is indien nodig naar eigen wens in te delen in meerdere slaapkamers.

RECHTER GEDEELTE (voor bijvoorbeeld mantelzorg)
Zoals eerder genoemd gaat u ook dit gedeelte via de gezamenlijke hal binnen. Ook hier treft u allereerst de riante woonkamer, die tevens is voorzien van openslaande deuren, houtkachelaansluiting en een plavuizen vloer met vloerverwarming. Aangrenzend de half-open woonkeuken, met een luxe en fraaie hoekopstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en een dubbele spoelbak. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken, met aangrenzend een werkkamer en een zij-entree. Tenslotte heeft u nog de beschikking over een slaapkamer met aangrenzende badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel.

Bijgebouw:
Het betreft een royaal bijgebouw die is opgedeeld in een dubbele garage en berging. Zowel de garage als de berging zijn toegankelijk middels twee sectionaldeuren en een loopdeur. Tevens is het bijgebouw voorzien van een bergzolder. Aan de achterzijde is een carport gerealiseerd.

KENMERKEN

Woning:
Perceeloppervlakte: ca. 1.525 m²
Inhoud woning: 1.264 m³
Woonoppervlakte: 384 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 5 m²
Externe bergruimte: 91 m²

Eigenschappen

Locatie

Plaggeweg 5 , 8076 PL VIERHOUTEN, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd