Nabij Glindeweg 3 0 ong

 €239.000 k.k. · Verkocht

Altijd al willen bouwen op een landelijke plek? Dan is dit uw buitenkans! In het prachtige buitengebied van Doornspijk, naast Glindeweg 3, mag op dit perceel van 1.675 m² een VRIJSTAANDE WONING gebouwd worden. Deze BOUWKAVEL biedt u de mogelijkheid om heerlijk landelijk, vrij te wonen, maar toch woont u hier op korte afstand van de voorzieningen van het dorp Doornspijk. Maar ook Elburg en Nunspeet zijn op korte afstand bereikbaar. De bestemming van het perceel is wonen, met als toevoeging een maximum inhoud van 375 m³. Door echter optimaal gebruik te maken van vergunningsvrije aanbouwen of onderkeldering, zou ca. 550 m³ tot misschien wel 600 m³ ook tot de mogelijkheden behoren. Het bouwblok is momenteel ca. 8 meter breed en 10.70 meter diep. De maximale goothoogte is 3 meter en de nokhoogte 7 meter. Op het perceel staat geheel rechts al een bijgebouw, voorzien van drie boxen en hooizolder. Het oppervlakte van dat bijgebouw is 68 m² en verkeert in uitstekende staat. Er is al een schoongrondverklaring/bodemonderzoek aanwezig. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is het uitzicht landelijk te noemen en kijkt u uit over agrarische grond. Voor meer informatie kijkt u alvast op de website ruimtelijkeplannen.nl of vraagt u via ons kantoor meer informatie op.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Bouwblok ca. 8 meter breed bij ca. 10.70 meter diep.
Goothoogte: maximaal 3 meter
Nokhoogte: maximaal 7 meter
Bebouwd oppervlakte begane grond: maximaal 80 m²
Bijgebouw: 50 m² conform bestemmingsplan + 100 m² vergunningsvrij. Aangezien er reeds een bijgebouw aanwezig is van 68 m² kan er dus nog maximaal 82 m² bijgebouwd worden als bijgebouw of als aanbouw aan de nieuw te bouwen woning.

Overige informatie:
In de voorgelegen weg is drukriool, leidingen en glasvezel aanwezig. Op de website aansluitingen.nl vindt u meer informatie omtrent de kosten voor het aansluiten op nutsvoorzieningen.
Het perceel is al kadastraal ingemeten en er is een schoongrondverklaring aanwezig.

Bijgebouwen:
Er staat momenteel een bijgebouw van 68 m² rechts op het perceel. Deze is opgetrokken in een stenen borstwering en met hout gepotdekseld. Voorzien van dakpannen als dakbedekking en inpandig voorzien van 3 boxen en een hooizolder.

Locatie

Nabij Glindeweg 3 0 ong, 8085 SN DOORNSPIJK, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd