Nabij Elburgerweg 39 0 ong

 €285.000 v.o.n. · Verkocht

Kavel 1: 992 m²; status: verkocht onder voorbehoud
Kavel 2: 961 m²; status: verkocht
Kavel 3: 986 m²; status: verkocht

De getoonde impressie is uitsluitend als voorbeeld bedoeld. U heeft zelf de vrije keuze in aannemer en kunt uw eigen wensen op gebied van de stijl en het ontwerp van de woning indienen bij de Gemeente Nunspeet.
Aan de rand van de nieuw te realiseren woonwijk “Molenbeek” van Nunspeet, mogen wij u nog twee royale BOUWKAVELS VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING aanbieden. De achterzijde van de kavels is uitstekend gelegen op het zuiden en grenst op royale afstand aan bestaande bebouwing. Aan de linkerzijde grenst het aan een weiland met bestaande bomenrij. In deze rustige ‘hoek’ van de nieuw te bouwen wijk zijn er drie bovengemiddeld ruime kavels beschikbaar van 961 m². De kavels zijn rechthoekig, met een breedte van 21,75 meter en een diepte van ruim 42 meter. Er mogen royale villa’s op gebouwd worden, met een goothoogte van 4,5 meter en een bouwhoogte van 11 meter. Door het bouwblok van 12 x 12 meter kan er daardoor een indrukwekkend ruime villa ontstaan! Naast of achter de woning mag er nog een bijgebouw van 60 m² komen, waarbij het oppervlakte kan oplopen afhankelijk van het bebouwingsgebied. Nutsvoorzieningen voor de woning liggen in de voorgelegen weg, schoongrondverklaring voor de kavels zal door de verkopende partij worden overhandigd. De woonwijk is bouwrijp en na oplevering van de kavel kunt direct starten met de bouw.

Voor meer informatie over deze kavels kunt u contact opnemen met één van de verkopend makelaars:
Makelaardij Van de Weerd: 0341-217454
Van de Loosdrecht Makelaars: 0341-252363

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Bouwblok maximaal 12 meter breed en 12 meter diep.
Goothoogte: maximaal 4,5 meter
Nokhoogte: maximaal 11 meter
Bijgebouw: 60 m² conform bestemmingsplan + vergunningsvrij. Het vergunningsvrije gedeelte is afhankelijk van het bebouwingsgebied. Voor de exacte maximale mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Gemeente Nunspeet.

Overige informatie:
In de voorgelegen weg zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. Op de website aansluitingen.nl vindt u meer informatie omtrent de kosten voor het aansluiten op nutsvoorzieningen.
Het perceel is al kadastraal ingemeten en er is een bodemonderzoek uitgevoerd, waarbij de verkoper schone grond zal opleveren.

Locatie

Nabij Elburgerweg 39 0 ong, 8071 TA NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (33)