Nabij Elburgerweg 39 0 ong

 €299.000 v.o.n. · Te Koop

Aan de rand van de nieuw te realiseren woonwijk “Molenbeek” van Nunspeet, mogen wij u drie royale BOUWKAVELS VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING aanbieden. De achterzijde van de kavels is gunstig gelegen op het zuiden en grenst op royale afstand aan bestaande bebouwing. Aan de linkerzijde grenst het aan een weiland met bestaande bomenrij. In deze rustige ‘hoek’ van de nieuw te bouwen wijk zijn er drie bovengemiddeld ruime kavels beschikbaar van respectievelijk circa 986 m² en twee van circa 961 m². De kavels zijn rechthoekig, met een breedte van 21,75 meter en een diepte van ruim 42 meter. Er mogen royale villa’s op gebouwd worden, met een goothoogte van 4,5 meter en een bouwhoogte van 11 meter. Door het bouwblok van 12 x 12 meter kan er daardoor een indrukwekkend ruime villa ontstaan! Naast of achter de woning mag er nog een bijgebouw van 60 m² komen, waarbij het oppervlakte kan oplopen afhankelijk van het bebouwingsgebied. Nutsvoorzieningen voor de woning liggen in de voorgelegen weg, schoongrondverklaring voor de kavels zal door de verkopende partij worden overhandigd. Momenteel wordt de wijk bouwrijp gemaakt.
Voor meer informatie over deze kavels kunt u contact opnemen met een van de verkopend makelaars:
Makelaardij Van de Weerd: 0341-217454
Van de Loosdrecht Makelaars: 0341-252363

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Bouwblok maximaal 12 meter breed en 12 meter diep.
Goothoogte: maximaal 4,5 meter
Nokhoogte: maximaal 11 meter
Bijgebouw: 60 m² conform bestemmingsplan + vergunningsvrij. Het vergunningsvrije gedeelte is afhankelijk van het bebouwingsgebied. Voor de exacte maximale mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Gemeente Nunspeet.

Overige informatie:
In de voorgelegen weg zijn alle nutsvoorzieningen aanwezig. Op de website aansluitingen.nl vindt u meer informatie omtrent de kosten voor het aansluiten op nutsvoorzieningen.
Het perceel is al kadastraal ingemeten en er is een schoongrondverklaring aanwezig.

Locatie

Nabij Elburgerweg 39 0 ong, 8071 TA NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (23)