Leopoldlaan 17

 €315.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht

Een fantastische plekje, omgeven door groen, in een royaal opzette wijk; dat zijn dé kenmerken waardoor de “Belgenbuurt” in Nunspeet zo populair is. Wij mogen u hier een HOEKWONING met DUBBELE GARAGE aanbieden op een heerlijk ruim perceel van 442 m². De woning is gedateerd wat betreft de afwerking, u zult hem dus naar eigen wens en smaak afwerken. De ruimte in, maar ook om het huis lenen zich uitstekend om de woning naar eigen wens te moderniseren of zelfs uit te bouwen. Momenteel is de woning al deels uitgebouwd op de begane grond waardoor er een fraaie woonkeuken gerealiseerd kan worden. Op de verdieping zijn drie slaapkamers te vinden, alsmede de badkamer. Een tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en dient als bergzolder. De woning is goed op de kavel gelegen waardoor er zowel voor-, achter- en naast de woning voldoende ruimte te vinden is om uw tuin in te richten naar eigen smaak. Ook is er de beschikking over een royale oprit die u naar de dubbele garage leidt. De geïsoleerde dubbele garage is ideaal voor een hobbyist of klusser die ruimte bij huis zoekt. De kracht van deze woning is toch wel het plekje in combinatie met de hoeveelheid grond en de dubbele garage. Het plekje, omdat u zich hier bevindt op slechts enkele minuten fietsafstand van het bosrijke buitengebied van Nunspeet, maar ook op fietsafstand van het dorpscentrum van Nunspeet. Bent u op zoek naar een woning die u zelf naar eigen smaak kunt (laten) afwerken en is gelegen op een fantastische locatie? Belt u dan ons kantoor voor het maken van de afspraken en wij laten u in werkelijkheid zijn wat de mogelijkheden zijn. Voor overige informatie en de documentatie bezoekt u de website leopoldlaan17.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouw in 1960, is opgetrokken in steen en is voorzien van spouwmuren. Door nagenoeg de gehele woning is dubbele beglazing aanwezig. Op de verdieping zijn de kozijnen grotendeels vervangen voor nieuwe hardhouten kozijnen. Het dak is bedekt middels dakpannen en is voorzien van een eternit dakbeschot. Voor de verwarming en het warme water wordt er gebruik gemaakt van een CV combi-ketel (2016).

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst aan de voorzijde treft u de hal, met daar een toiletruimte, een kelderkast en toegang tot zowel de woonkamer als de keuken. Allereerst de woonkamer die beschikt over veel lichtinval dankzij de raampartijen. Centraal in de woonkamer treft u de open (gas)haard met een gemetselde schouw. Aan de achterzijde van de woonkamer is er middels een schuifpui toegang tot het achtergelegen terras en de achtertuin. De woonkeuken is aan de achterzijde te vinden en biedt, dankzij de uitbouw, de mogelijkheid tot het realiseren van een royaal keukenblok en een eethoek. Momenteel is er een eenvoudig keukenblok te vinden die is voorzien van diverse kastruimte en een spoelbak. Tevens bereikt u vanuit de keuken de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers te vinden, die beide zijn voorzien van vaste kasten. Tevens is er vanaf één van de kamers toegang tot het dakterras. Aan de voorzijde treft u een derde slaapkamer die is voorzien van een vaste wastafel. Tenslotte kunt u de badkamer vinden die is voorzien van een vaste wastafel en een douchehoek.

Bergzolder:
Middels een vlizotrap heeft u de toegang tot een royale bergzolder.

Garage:
Achterop het perceel gelegen treft u de royale dubbele garage. De garage is opgetrokken in steen en is voorzien van spouwmuren. Toegang middels een loopdeur alsmede twee sectional deuren aan de voorzijde.

Kenmerken:
Woning:
Perceeloppervlakte: ca. 442 m²
Inhoud woning: 373 m³
Woonoppervlakte: 93 m²
Overige inpandige ruimte: 12 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 10 m²
Externe bergruimte: 57 m²

Eigenschappen

Locatie

Leopoldlaan 17 , 8072 CK NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (21)