Laan 44 F

 €449.000 k.k. · Appartement · Verkocht

GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING IS ER GEKOZEN VOOR EEN VERKOOP BIJ INSCHRIJVING.
Uw bieding dient uiterlijk op maandag 23 september voor 12:00 bij de makelaar schriftelijk (per post of e-mail) binnen te zijn. Voor meer informatie omtrent de procedure kunt op op de website laan44f.nl een inschrijfformulier vinden. Tevens zijn de formulieren af te halen op ons kantoor.

Wonen op niveau! Dat geldt zeker voor dit prachtige drie kamer APPARTEMENT op de topverdieping (derde) van de Laanstaete. Met alle voorzieningen van het dorp op loopafstand, woont u hier toch in alle rust op de topverdieping van dit fraaie complex wat in 2015 is gebouwd. Vanzelfsprekend is het op en top geïsoleerd en ook hoogwaardig afgewerkt. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 109 m² en beschikt over een tweetal slaapkamers en een woonkamer van ca. 54 m²! Aangrenzend aan de woonkamer is er een riant terras van ca. 14 m², welke op het zuid-westen is gelegen en een prachtig uitzicht over de dorpskern biedt. Naast de twee slaapkamers is er ook nog een derde hobbykamer, met thans de opstelling van wasapparatuur, maar ook ruimte voor een bureau. De woonkamer is plezierig ingedeeld met een luxe half-open keuken en plavuizenvloer met vloerverwarming. Het gehele appartement is neutraal en eigentijds afgewerkt, gebruikmakend van hoogwaardige materialen. Het complex is voorzien van een lift en aan de achterzijde is er een eigen parkeerplaats en afgesloten fietsenberging. De combinatie van ruim, gelijkvloers, eigentijds én uitermate centraal wonen in het dorp, maakt het tot een ideaal appartement voor senioren. Voor meer informatie of aanvullende documentatie bezoekt u de website laan44f.nl of belt u ons kantoor op 0341-217454.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Het complex is gebouwd in 2015, is opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Het complex is volledig geïsoleerd en voorzien van hard houten kozijnen met HR++ beglazing. Voor de verwarming is er een CV combi-ketel aanwezig en het is voorzien van mechanische ventilatie.

INDELING
Op de begane grond is er een bel-paneel met afgesloten entree. Het appartement is op de derde verdieping gelegen en bereikbaar middels een ruime lift of via de trappartij.
Entree: ruime hal met garderobe, meterkast en een ruim toilet met fonteintje. Allereerst is er de riante woonkamer, waar direct het prachtige uitzicht en de lichtinval opvallen. De vele raampartijen maken het tot een plezierige ruimte, die voorzien is van een neutrale afwerking met een plavuizenvloer met vloerverwarming. In de hoek is de half open keuken gesitueerd, met een hoogwaardige keukenopstelling en inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van een vaatwasser, stoomoven, combi-oven, koelkast, vriezer, inductie kookplaat en een natuurstenen werkblad. Naast de woonkamer is er nog een praktische ruimte met dakraam, waar de cv-ketel en wasmachine staan opgesteld, maar waar ook nog ruimte is voor bijvoorbeeld een bureau. Vervolgens zijn vanuit de hal de twee slaapkamers te bereiken, die beide ruim te noemen zijn. Tenslotte is er nog de badkamer, welke neutraal is afgewerkt met een ruime inloopdouche, toilet en een wastafel.

Berging/parkeerplaats:
Op het achterterrein is er nog een afgesloten (fietsen-)berging van ca. 2.60 x 2.15.
Het appartement heeft een eigen toegewezen parkeerplaats op het achterterrein.

Overige informatie:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 145,-.

Kenmerken:
Inhoud woning: 357 m³
Woonoppervlakte: 109 m²
Overige inpandige ruimte: 0 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 14 m²
Externe bergruimte: 6 m²

Eigenschappen

Locatie

Laan 44 F, 8071 JB NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (24)