Krommeweg 23

 €495.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht

Hier ervaart u optimaal het Veluwse buitenleven tot in elke vierkante centimeter! Het is dan ook met recht een buitenkans te noemen. Deze VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE staat als het ware met de achterkant tegen de dorpskern, terwijl u met de voorkant vrij uitzicht heeft over de weilanden richting de bosrand. Op een prachtig perceel van 915 m² is er in 1977 een vrijstaande woning gebouwd, die daarna voorzien is van een nieuwe buitengevel en een grote aanbouw in ca. 2003 met een slaapkamer en badkamer gelijkvloers. Een woning met veel ruimte, een degelijke bouwwijze en vooral een fantastische ligging. Op korte loop-/fietsafstand van de dorpskern woont u hier uitermate centraal, maar ook heerlijk vrij en rustig met veel privacy. De woning is goed op de kavel gepositioneerd, met links van de woning een ruime oprit voor meerdere auto’s. De achtertuin en zij-tuin zijn gunstig op de zon (zuid-westen) gesitueerd en biedt u optimale privacy terwijl u ook kunt genieten van het vrije uitzicht. Aan het einde van de oprit is er een ruime garage gebouwd in 2003, welke volledig geïsoleerd is en voorzien is van een tweetal ruimtes en een grote zolder. De woning is bouwkundig in goede staat, maar zal naar eigen smaak gemoderniseerd moeten worden. Doordat er een slaapkamer en badkamer gelijkvloers is, is het voor een brede doelgroep geschikt. Tevens is er gelijkvloers een grote praktische bijkeuken, ruime kelder en een sfeervolle woonkamer. Op de verdieping zijn er totaal drie slaapkamers en een vlizotrap naar een grote zolder (stahoogte) boven de woning. De woning is grotendeels geïsoleerd, waarbij tevens de ramen zijn vervangen met dubbel glas. De aanbouw is volledig geïsoleerd en voorzien van airconditioning. Op de website krommeweg23.nl vindt u meer informatie. Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0341-217454.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1977, opgetrokken in steen en voorzien van een nieuwe buitengevel. De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Het dak is bedekt middels dakpannen. De aanbouw is in 2003 gerealiseerd en deze is volledig geïsoleerd. De isolatie van de bestaande woning is vanuit het bouwjaar, waarbij wel grotendeels de raamkozijnen zijn vernieuwd en voorzien zijn van dubbel glas. Voor de verwarming en het warm water is er een CV combi-ketel.

INDELING
Begane grond:
Hal met garderobe, toilet en toegang tot vrijwel alle vertrekken. Aan de voorzijde is de sfeervolle woonkamer, welke voorzien is van openslaande deuren naar de zij-tuin met terras. Tevens beschikt de woonkamer over een schouw met gashaard en een raampartij aan de voorzijde met een schitterend uitzicht. Aan de achterzijde van de woning is de woonkeuken, welke voorzien is van een hoekopstelling. De keuken is netjes en beschikt over een inductiekookplaat, natuurstenen werkblad, vaatwasser, koelkast, vriezer en een oven. Tevens is er ruimte voor een eethoek en toegang naar de zij-tuin. Vanuit de woonkeuken is er toegang naar de aanbouw welke in ca. 2003 is gerealiseerd. Daar treft u een zeer royale ouderslaapkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, airconditioning en een eigen badkamer, voorzien van een nette afwerking met toilet, wastafel en inloopdouche. Tevens is er een luik met vlizotrap naar een ruime bergzolder (stahoogte) boven de gehele aanbouw. Vanuit de hal bereikt u verder de ruime provisiekelder, de praktische en eveneens ruime bijkeuken met achterentree, cv-opstelling en wasmachine aansluitingen en de badkamer. De badkamer is eenvoudig afgewerkt en voorzien van een ligbad en wastafel.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met twee inbouwkasten, separaat toilet en toegang naar de totaal drie slaapkamers. Een van de slaapkamers beschikt over een vaste wastafel. Vanuit de overloop is er tevens een luik met vlizotrap naar een grote bergzolder op stahoogte boven de woning.

Bijgebouw:
Garage
In 2003 is er tevens een grote garage gebouwd, opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Geïsoleerd dak en voorzien van dubbele beglazing. Afmetingen ca. 8 x 6 meter gelijkvloers (excl. berging achter de garage). De garage beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaldeur en is verdeeld in twee ruimtes. In de garage is tevens een vaste trap naar de zolder en een deur naar de achtergelegen aangebouwde berging.
Totale oppervlakte ca. 83 m²

Verkoopprocedure
De getoonde vraagprijs kan gezien worden als een minimale richtprijs. Gelet op de belangstelling gaat de verkoop daarom per inschrijving. Er is gelegenheid voor bezichtigen tijdens een kijkmiddag op vrijdag 25-01-2019. U bent zonder afspraak welkom tussen 14:00 uur en 16:00 uur.
Biedingen kunnen bij Makelaardij Van de Weerd (digitaal of per post) ingediend worden tot uiterlijk dinsdag 29-01-2019 tot 12:00 uur. Biedingsformulieren zijn op aanvraag beschikbaar of te downloaden op de website: krommeweg23.nl

Verkoop is onder voorbehoud van gunning verkoper. De gunning zal uiterlijk op 31-01-2019 bekend worden gemaakt.
Voor de definitieve verkoop is formeel toestemming nodig van de rechtbank. De verkoop zal dan ook onder de ontbindende voorwaarde van die toestemming gegund worden. De verwachting is dat het een formaliteit betreft die binnen ca. 2 weken na ondertekening van de koopakte bevestigd kan worden.
In een koopcontract zal een niet-bewoningsclausule worden opgenomen door de verkopende partij. Dit betekent concreet dat de verkoper niet in kan staan voor eventuele gebreken die hij wel had kunnen weten als hij de woning had bewoond. Koper kan indien gewenst de woning bouwkundig (laten) keuren.

Kenmerken:
Woonoppervlakte: 149 m²
Perceeloppervlakte: 915 m²
Inhoud woning: 627 m³
Overige inpandige ruimte: 29 m²
Externe bergruimte: 83 m²

Eigenschappen

Locatie

Krommeweg 23 , 8075 AZ ELSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (15)