Kolmansweg 10

 €649.000 k.k. · Landhuis · Verkocht

Indrukwekkend, dat is wellicht het eerste woord als u hier een van de opritten oprijdt. Het landelijke gevoel, de ruimte en de VRIJSTAANDE WONING die als het ware boven de weg uit troont is imposant! De inhoud van ruim 1.450 m³ is aangenaam verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en een verrassend inpandig bereikbaar souterrain. De woning is gebouwd in 1975 en keurig onderhouden en eigentijds afgewerkt. Vanuit de woning geniet u van het prachtige uitzicht over de omliggende landerijen. Toch woont u hier absoluut niet in de ‘middle of nowhere’, want u fiets hiervandaan binnen enkele minuten het dorp binnen. U woont hier dus in de overgang van de bebouwde kom en het prachtige buitengebied. Vanuit de woonkamer en slaapkamer ziet u in de verte de zeilboten op het Veluwemeer voorbij gaan… Maar niet in de laatste plaats kunt u hier genieten van uw eigen kleinvee, die op het terrein gehouden kunnen worden. Het perceel is maar liefst ca. 3.525 m², en verdeeld in een privacyvolle tuin met diverse zitjes en een tweetal opritten en een weide op de hoek van de Kolmansweg en de Pangelerweg. De rechter inrit brengt u bij de officiële voordeur, die overigens vrij weinig gebruikt wordt, en bij het bijgebouw. Dat bijgebouw is voorzien van een dubbele garage en een kantoorruimte. Ideaal dus voor een hobbyist of iemand die kantoor of praktijk aan huis wil houden. De linker inrit brengt u bij de achteringang van de woning en eveneens bij het bijgebouw en de garagedeur van het souterrain. Het souterrain biedt plaats een meerdere auto’s en is een ideale ruimte als aanvulling op het woonoppervlakte. Zoekt u een woning met kantoor/praktijk aan huis of bijvoorbeeld mantelzorg? Dan biedt deze woning hiervoor diverse mogelijkheden. Een schitterende plek, die elk seizoen optimaal doet beleven. Teveel mogelijkheden en kansen om te beschrijven en woorden te kort om recht te doen aan deze locatie. Daarom bent u van harte welkom voor een bezichtiging.

Bouwkundige informatie
Woning:
De woning is gebouwd in 1975 en daardoor grotendeels (dak- en spouwisolatie) geïsoleerd. Opgetrokken in steen, voorzien van spouwmuren en dakbedekking middels dakpannen, deels houtskeletbouw.
De verwarming en het warm water is geregeld middels een cv-combiketel (bouwjaar 2016). Houten kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels voorzien van screens.

INDELING:

Begane grond:
Entree, met ontvangsthal, trappartij en een vide. Aan de voorzijde is de indrukwekkende ruime (ca. 55 m²) woonkamer. Deze is voorzien van een houten vloer en een schouw met houtkachel. Een heerlijke ruime L-vormige kamer, met veel lichtinval door de grote raampartijen. En natuurlijk niet in de laatste plaats ideaal vanwege het magnifieke uitzicht over de landerijen… Dubbele deuren (ensuite) naar de eveneens royale woonkeuken. Ruim voldoende ruimte voor een eethoek en een zeer ruime keukenopstelling (U-vormig) met veel kastruimte en inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, oven, dubbele spoelbak, afzuigkap, keramische kookplaat, koelkast en combi-magnetron). Grenzend aan de woonkeuken is er de praktische bijkeuken, met de achterentree, kitchenette en heel praktische: een extra toilet met doucheruimte en wastafel. Tevens is er vanuit de woonkeuken de extra hobbyruimte annex slaapkamer te bereiken. Weer terug vanuit de woonkamer is er een gang met toegang naar het souterrain en een tweetal slaapkamers op de begane grond. Tevens is er in de gang een separaat gastentoilet. Vrijwel de gehele begane grond (woonkamer en woonkeuken) is voorzien van een Frans eiken vloer en een nette wand- en plafondafwerking.

Eerste verdieping
Zeer royale overloop met toegang tot alle vertrekken. Op de overloop is er een hoek met aansluitingen voor wasapparatuur, maar ook ruim voldoende ruimte voor een werkruimte. Totaal zijn er drie uiterst royale slaapkamers. Gezien het oppervlakte van deze kamers is dat indien nodig ook op te delen in meerdere slaapkamers. Tenslotte is er nog een separaat toilet, cv-ruimte en een riante badkamer, met luxe afwerking voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Souterrain
Het souterrain is bereikbaar vanuit de gang op de begane grond (inpandig), maar eveneens via een garagedeur aan de achterzijde van de woning. Daar ontwaart zich een prachtige en multi-functionele ruimte. Een ideale garage voor meerdere (ca. 4!) auto’s en veel bergruimte. Het totale oppervlakte van het souterrain is ca. 168 m² en is op goede hoogte (ca. 2.10 meter).

Bijgebouw:
Praktijkruimte/dubbele garage
De praktijkruimte/dubbele garage heeft een eigen inrit met eveneens ruim voldoende parkeergelegenheid. Het is verdeeld in een wachtruimte met pantry en toilet, een dubbele garage en een ruime kantoor/praktijkruimte met eigen entree. Totale oppervlakte ca. 100 m².

Stal
Houten stal met twee boxen. Deze stal is ca. 20 m² en voorzien van twee boxen. Deze stal is optioneel.

Tuin
Rondom de woning ligt een dubbele inrit, voor privé en zakelijk gedeelte. Voor de woning ligt een fraai aangelegde en privacyvolle tuin, die een stuk hoger dan de voorgelegen weg is gelegen. Hierdoor geniet u van een fraai uitzicht en heeft u ook alle privacy.
Links van de woning ligt een ruime weide, zodat het houden van kleinvee (pony, schapen etc.) tot de mogelijkheden behoren.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte : 3.525 m2
Inhoud woning : ca.1.452 m³
Woonoppervlakte : ca. 285 m²
Overige inpandige m² : ca. 168 m²
Bijgebouwen: : ca. 117 m²

Eigenschappen

Locatie

Kolmansweg 10 , 8071 SP NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (19)