Kampweg 34

 €649.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht

Centraal wonen in het hart van de Veluwe? Dat kan op deze droomlocatie in het buitengebied van Uddel. Op een fantastisch plekje waar de bosrand over gaat in landerijen staat deze royale VRIJSTAANDE WONING met een BIJGEBOUW. Een locatie waar u één bent met de natuur, die hier rondom de woning te beleven is. Toch bevindt u zich hier op minder dan een uur afstand van o.a. de Randstad doordat de autosnelweg A1 op korte afstand is gelegen. De voorzieningen zoals een supermarkt, de ambachtelijke slager of bakker zijn met enkele autominuten, in het dorp Uddel te vinden. Zoekt u uitgebreidere voorzieningen dan is Apeldoorn eveneens gemakkelijk te bereiken. De woning zelf is gebouwd in 1957 maar is in 1997 aanzienlijk uitgebouwd. Hierdoor is er een forse uitbreiding gekomen waardoor er nu niet alleen op de begane grond maar ook op de verdieping heel veel woonruimte is met totaal ca. 202 m². Logischerwijs verblijven de huidige bewoners veel in de ruime en toch sfeervolle woonkeuken. Het vormt het hart van het huis voor een goed gesprek of een spelletje aan de keukentafel, terwijl de houtkachel knispert en u door de raampartij naar het voorgelegen buitengebied kijkt. Dat kan ook in de woonkamer, met eveneens een houthaard en een minstens zo fraai uitzicht over de voorgelegen bosrand. Het praktische van deze woning komt ook tot uitdrukking door de riante bijkeuken en het kantoor gelijkvloers en door de zes slaapkamers op de verdieping. Wilt u thuiswerken of studeren dan behoort ook dit zeker tot de mogelijkheden. Op de verdieping zult u versteld staan van alle ruimte die deze woning u te bieden heeft. Naast de (tweede) badkamer zijn hier namelijk nog een zestal slaapkamers te vinden waarvan verschillende kamers, indien gewenst eenvoudig bij elkaar te betrekken zijn. Wilt u genieten van het buitenleven op eigen terrein dan staat het royale perceel van ca. 1.500 m² tot uw beschikking. Direct achter de woning staat een houten garage/schuur, deze dient uitstekend als opslagruimte of eventueel uitvoeren van een hobby. De voormalige agrarische opstallen achter de woning zullen gesloopt worden en in ruil daarvoor komen er nog twee vrijstaande woningen op goede afstand terug. De agrarische bestemming is inmiddels omgezet naar een woonbestemming. Er komt een gezamenlijke inrit ten behoeve van de twee nieuw te bouwen woningen en voor de aangeboden woning. Voor meer informatie over deze woning bezoekt u de website kampweg34.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1957 maar in 1997 royaal uitgebouwd. Het geheel is opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Het nieuwe gedeelte is volledig geïsoleerd. Daarnaast beschikt de gehele woning over houten kozijnen met nagenoeg overal dubbele beglazing. Het dak is bedekt met dakpannen. Voor de verwarming en het warme water is er een CV combi-ketel. Tevens wordt er gebruik gemaakt van houtkachels (bijverwarming). De woning is niet aangesloten op het gasnet, koper dient zelf te zorgen voor een (nieuwe) eigen gastank.

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst via de officiële voor-entree komt u allereerst in de hal met daar de trappartij naar de verdieping en toegang tot de woonkamer alsmede de woonkeuken. In de praktijk wordt voornamelijk de achter-entree gebruikt waarbij u via de bijkeuken binnenkomt. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt dankzij de verschillende raampartijen een fantastisch uitzicht over de voorgelegen bosrand. Centraal in de woonkamer is een karakteristieke (hout)haardpartij te vinden. Via de woonkamer of de hal is de woonkeuken te bereiken. De keuken is voorzien van een ruime keukenopstelling en beschikt over een vaatwasser, oven en inductiekookplaat. Doordat ook de keuken is uitgebreid is het nu met recht een woonkeuken te noemen. Alle ruimte voor een eettafel of zelfs een zithoek. De vloer is afgewerkt middels plavuizen met vloerverwarming en er is tevens een houtkachelaansluiting. In de keuken is een schuifpui aanwezig naar het voorgelegen terras. Tevens is vanuit de keuken de provisiekelder bereikbaar. Vanuit de keuken gaat u de studeerkamer/ het kantoor binnen. Vervolgens is vanuit beide ruimtes de bijkeuken bereikbaar. Een praktische ruimte met diverse vaste kasten, de aansluitingen voor wasapparatuur en de achter-entree naar de tuin en het terras. Separaat treft u hier een toiletruimte en een badkamer met een douche en vaste wastafel.

Verdieping:
Allereerst treft u de royale overloop met vanuit hier toegang tot alle vertrekken. Tevens zijn hier verschillende vaste kasten en is er middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder. In totaal zijn er verschillende slaapkamers te vinden. De meeste kamers beschikken over vaste kasten of bergruimte achter de knieschotten. Tevens zijn alle kamers voorzien van openslaande ramen en verwarming middels radiatoren. Tenslotte is op deze verdieping nog een badkamer te vinden. Deze badkamer beschikt over een toilet, vaste wastafel en een ligbad met douche.
De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het balkon.

Tuin:
Rondom de woning is een keurig aangelegde en onderhouden tuin te vinden. Een fraaie afwisseling van een strak gazon, diverse beplantingen, sierbestrating en terrassen.

Bijgebouw:
Direct achter de woning staat een garage/schuur, deze dient uitstekend als opslagruimte of eventueel uitvoeren van een hobby. De schuur is opgetrokken in hout, voorzien van een stenen borstwering. Afmeting ca. 6,0 x 3,5 m.

ONTWIKKELING LOCATIE
Momenteel betreft het geheel een voormalige agrarische locatie. De huidig aanwezige schuren en agrarische opstallen (m.u.v. het bijgebouw/garage direct achter het bestaande woonhuis) zullen voor rekening van verkoper worden gesloopt. In ruil hier voor zullen twee nieuwe woonhuizen terug gebouwd worden, deze komen (schuin) achter de woning, dus verder van de Kampweg af te liggen.

Het perceel zal voor rekening van verkoper nog ingemeten worden door het Kadaster. De opgegeven perceelsgrootte is daarom indicatief en kan iets afwijken. Er zal geen verrekening plaatsvinden van de eventuele meer-/mindermeters.

De inrit (ca. 4 meter breed) is ten behoeve van de te verkopen woning en de nieuw te bouwen woningen. Hiervoor zal een zogenaamd mandelig eigendomsrecht worden gevestigd, zodat u samen met de twee andere eigenaren, eigenaar wordt van de inrit. In de perceelsgrootte is de inrit niet meegenomen in de vierkante meters.

De impressie tekening betreft een schetsmatige indeling van het perceel. De daadwerkelijke stijl van de nieuw te bouwen woningen en de erfinrichting kan hiervan afwijken. Deze impressie is slechts ter verbeelding.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 1.500 m²
Inhoud woning: 758 m³
Woonoppervlakte: 202 m²
Overige inpandige ruimte: 24 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 10 m²
Externe bergruimte: 21 m²

Eigenschappen

Locatie

Kampweg 34 , 3888 NX UDDEL, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (8)