Hullerweg 80

 €498.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht

Het beste van twee werelden… Op gepaste afstand van de woonwijk ‘De Marsse’ en echt aan het begin van het buitengebied, treft u deze VRIJSTAANDE WONING aan op een perceel van maar liefst 2.520 m². Het unieke is dat u vanuit elk raam wel bijzonder fraai weg kijkt. Via de groenstrook met vijverpartij aan de voorzijde kijkt u richting de ‘bewoonde wereld’, terwijl u aan de achterzijde geniet van bijna eindeloze weilanden. Dit unieke plekje biedt u de mogelijkheid om hier te genieten van deze twee werelden; toch dichtbij de voorzieningen (5 min. fietsen) en anderzijds enorm vrij en landelijk wonen. De woning is een opknapper, of wellicht ziet u het wel als een BOUWKAVEL! Een droomplekje is het al, nu nog uw droomhuis? U kunt hier maximaal 120 m² (gelijkvloers, dus zonder verdieping) bouwen, met een goothoogte van maximaal 4 en een nokhoogte van maximaal 9 meter. Dat komt neer op een inhoud van ca. 750 m³, zonder vergunningsvrije uitbouwmogelijkheden. Toch de bestaande woning moderniseren? Maak dan snel een afspraak om dit heerlijke plekje te ervaren. Kijk alvast voor meer informatie op hullerweg80.nl of bel ons kantoor op 0341-217454.

Bouwkundige informatie
Woning:
De woning is gebouwd in 1955. Opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Dakbedekking middels dakpannen. De woning is niet geïsoleerd. Houten kozijnen met deels dubbel glas en grotendeels enkele beglazing. Voor de verwarming zijn er gaskachels en het warm water is er een geiser.

INDELING
Begane grond:
Entree, hal met toilet. Kantoor annex slaapkamer aan de voorzijde. Woonkamer eveneens aan de voorzijde van de woning, met prachtig uitzicht over de vijverpartij en aan de zijkant over de weilanden. Aan de achterzijde een eenvoudige woonkeuken, met hoekopstelling voorzien van gaskookplaat en koelkast. Tenslotte nog een ruime bijkeuken met achterentree en badkamer met douchegelegenheid.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar een kleine hobbykamer (thans inloopkast). Twee ruime slaapkamers aan respectievelijk de voorzijde en achterzijde, beiden met inbouwkasten.

Bijgebouw:
Twee eenvoudige stenen schuren.
Achter de woning staan twee schuren, opgetrokken in steen. Voorzien van abc-golfplaten dakbedekking.
Afmeting schuur 1: 9,2 x 3,7 m.
Afmeting schuur 2: 9,5 x 4,6 m.

Bijzonderheden:
Prachtige landelijke en vrije ligging.
Ruime bebouwingsmogelijkheden bij nieuwbouw.
Landelijk, maar toch dichtbij de voorzieningen van het dorp.

Op de website hullerweg80.nl treft u het bestemmingsplan van de gemeente Nunspeet (buitengebied 2018). Wij adviseren te allen tijde om contact op te nemen met de gemeente Nunspeet (afdeling Ruimte) voor advies over de bebouwingsmogelijkheden op dit perceel.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte : 2.520 m²
Inhoud woning : 344 m³
Woonoppervlakte : 90 m²
Overige inpandige m² : 5 m²
Bijgebouwen (totaal) : 78 m²

Eigenschappen

Locatie

Hullerweg 80 , 8071 RP NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (19)