Gerrit Mouwweg 28

 €289.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht

Aanstaande zaterdag 21 december 2019 open huis van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Altijd al in een nieuwbouw woning willen wonen, maar geen geduld om daarop te wachten? Dan is dit uw buitenkans! Deze UITGEBOUWDE MIDDENWONING is namelijk in 2018 opgeleverd en op en top afgewerkt. Er hoeft echt niets meer gedaan te worden, dan alleen uw verhuisdozen mee te nemen! De afwerking is van hoog niveau en ziet u echt overal terug. Zelfs tot in de tuin, schuur en zolder aan toe is het klaar… De woning is neutraal en ook luxe afgewerkt met een prachtige keuken en badkamer en op de begane grond en eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. Doordat de woning ook op en top geïsoleerd is en voorzien is van vier zonnepanelen, zijn uw maandelijkse lasten tot een minimum beperkt gebleven. Totaal zijn er drie slaapkamers en is er een vaste trap naar de riante zolder waar een vierde slaapkamer makkelijk mogelijk is. Wat vooral een meerwaarde is, is dat de woonkamer is uitgebouwd en daardoor plezierig ruim is. Achter in de tuin is er nog een berging met een fraaie veranda daarvoor aangebouwd. De woonwijk is volop in ontwikkeling en is ideaal gesitueerd ten opzichte van de voorzieningen van het dorp. Op korte afstand vindt u scholen, diverse winkels en het prachtige buitengebied van Elspeet. Een ideale combinatie van centraal, rustig en kindvriendelijk wonen en dan ook nog eens in een instapklare woning. Voor meer informatie of de complete documentatie bezoekt u de website gerritmouwweg28.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 2017, voorzien van spouwmuren en volledig geïsoleerd. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het dak van de woning is bedekt middels dakpannen. Voor de verwarming en het warme water wordt er gebruik gemaakt van een CV combi-ketel (2018) met op de begane grond en eerste verdieping vloerverwarming. Tevens is er mechanische ventilatie aanwezig en een viertal zonnepanelen.

INDELING
Begane grond:
Ruime entree met meterkast en een riant toilet en trapopgang. Vervolgens komt u in de indrukwekkende woonkamer binnen. Door de uitbouw is dit een plezierig ruime woonkamer met een neutrale en fraaie plavuizenvloer met vloerverwarming. Aan de achterzijde is er een deur naar de achtertuin en tevens is er nog een ruime provisiekast. Aan de straatzijde is de luxe keuken gesitueerd, met een hoogwaardige hoekopstelling met als blikvanger een fraai Falcon fornuis met ovens, gas kookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en een koelkast.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar alle vertrekken. Totaal drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer voorzien is van een inbouwkast. De (vergrote) badkamer is eveneens hoogwaardig afgewerkt met neutrale tegels, een toilet, vaste wastafel, ligbad en een inloopdouche.

Tweede verdieping:
De vaste trap brengt u naar de tweede verdieping. Daar is nog een heerlijke ruimte voor opslag, maar ook eenvoudig aan te passen naar een vierde slaapkamer. Er is een dakraam aanwezig, alsmede de opstelling van de wasapparatuur en cv-ketel.

Tuin:
Achter de woning ligt een fraai aangelegde tuin, met mooie gebakken klinkers, gazon en een fantastische veranda. De in hout opgetrokken veranda is voorzien van een fraai balkenplafond met led-verlichting, elektra aansluitingen en is aan de stenen berging gebouwd die achter in de tuin staat. De achtertuin is vanuit de woonkamer bereikbaar, maar ook middels een achterpad.

Verkoopprocedure:
De verkoopprocedure gaat per inschrijving. U kunt het inschrijfformulier inleveren tot dinsdag 24 december 2019 12:00 uur. Aanstaande zaterdag 21 december is er een open huis van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Kenmerken woning:
Perceeloppervlakte: ca. 157 m²
Inhoud woning: 141 m³
Woonoppervlakte: 116 m²
Externe bergruimte: 7,61 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 0 m²

Eigenschappen

Locatie

Gerrit Mouwweg 28 , 8075 AT ELSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (8)