Gerbrandystraat 13

 €450.000 k.k. · Bungalow · Verkocht onder voorbehoud

We hebben weer een buitenkans voor u, een woning die geschikt is voor een grote doelgroep van gezinnen tot senioren. Achter deze gevel schuilt meer ruimte en mogelijkheden dan u denkt. Het betreft een GOED ONDERHOUDEN SEMI-BUNGALOW MET GARAGE, waarbij veel ruimte gelijkvloers aanwezig is. Gelegen op een prachtplekje met een perceel van 588 m² is in 1971 deze aantrekkelijke woning gebouwd. Het betreft hier niet alleen een degelijke gebouwde woning, ook aan het onderhoud is in de loop der jaren veel aandacht besteed en zijn er verschillende verbeteringen getroffen. Uiterst noemenswaardig is dat de gehele woning voorzien is van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Ook zijn de muren- maar ook de vloer na-geïsoleerd, goede investeringen waar u nu het gemak en comfort van heeft. Maar niet alleen de isolatie en onderhoud zorgt voor comfort, ook de praktische indeling. Allereerst zijn alle voorzieningen zoals de badkamer en slaapkamer hier gelijkvloers te vinden, waardoor het uiterst geschikt is voor senioren of mindervaliden. Doordat er vanuit de aanzienlijk ruime hal rechtstreeks een toegang is naar een studeerkamer/kantoor of misschien wel een praktijkruimte, is deze woning ook geschikt te maken voor kantoor of praktijk aan huis. Aangezien de garage inpandig bereikbaar is, kan deze eventueel ook aangepast worden voor dit soort doeleinden. In totaal zijn er in de woning vier slaapkamers te vinden waarvan twee forse slaapkamers op de verdieping en twee gelijkvloers. Ook is de woning voorzien van een tweetal badkamers die tevens zijn verdeeld over de begane grond en verdieping. Met maar liefst 164 m² woonoppervlakte heeft u hier niet snel ruimte tekort. U zult de woning intern wellicht wel naar eigen smaak en wensen afwerken, maar de basis is hier goed. De huidige keuken en badkamer zijn eenvoudig maar functioneel. De ligging is aantrekkelijk, met een ruime oprit voor de garage en een fraaie tuin rondom. Maar ook de met groen omgeven buurt is aantrekkelijk, met op enkele minuten fietsafstand van het dorpscentrum van Nunspeet, maar ook op ca. vijf minuten loopafstand van het winkelcentrum “De Binnenhof”. Daar treft u ook al verschillende voorzieningen, zoals onder andere een supermarkt, apotheek, bakker en pinautomaat. Voor een ontspanning in de bosrijke omgeving staat u met ca. vijf fietsminuten in de bossen van Nunspeet. Voor meer informatie over deze woning of het inplannen van een bezichtiging belt u ons kantoor op 0341-217454 of bezoek u vast de website gerbrandystraat13.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
De woning is gebouwd in 1971, is opgetrokken in steen en is voorzien van spouwmuren. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er diverse isolatievoorzieningen getroffen waaronder de na-geïsoleerde vloeren en de spouwmuren. De topgevels aan de buitenzijde zijn uitgevoerd in kunststof. De boeidelen van de woning zijn uitgevoerd in hout. De aanwezige dakkapel is tevens uitgevoerd in kunststof, waardoor het onderhoud tot een minimum is beperkt. De woning beschikt over een open haard, echter is deze momenteel niet meer in gebruik.

INDELING
Begane grond:
Middels de entree aan de zijkant van de woning bereikt u de hal. Het betreft een aanzienlijk ruime hal met de toegang tot diverse vertrekken. Aan de rechterzijde treft u allereerst de huidige studeerkamer, welke voorheen uit twee kamers bestond. De studeerkamer beschikt over een tweetal raampartijen met daardoor veel lichtinval. Vervolgens treft u de inpandig bereikbare garage. Het betreft een royale garage (ca. 3,4 x 7,6 m.) en beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaldeur naar de oprit. Tevens beschikt de garage over een loopdeur die de toegang tot de achtertuin verschaft. Terug in de hal zijn er nog een separate badkamer en toilet te vinden. De eenvoudig afgewerkte badkamer is voorzien van een douchehoek, een vaste wastafel en de aansluitingen voor wasapparatuur. Het toilet is betegeld en voorzien van een fonteintje. Voordat u de woonkeuken in gaat, treft u tenslotte de meterkast. De woonkeuken is momenteel half-open, ook hier is dankzij de raampartijen veel lichtinval. De keuken is eenvoudig, is geplaatst in hoekopstelling en beschikt over een dubbele spoelbak, oven, gaskookplaat en een koelkast. Vanuit de keuken bereikt u L-vormige woonkamer. Het betreft een ruime en lichte woonkamer met centraal de haardpartij. Fraai is dat u middels een schuifpui toegang heeft tot het terras aan de voorzijde van de woning. Vanuit de woonkamer heeft u tenslotte toegang tot de riante ouderslaapkamer aan de achterzijde.

Verdieping:
Vanuit de hal is er middels een vaste trap toegang tot de verdieping. Allereerst treft u de overloop, met daar toegang tot de verschillende vertrekken. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn ruime slaapkamers te vinden. Beide slaapkamers zijn aan weerszijden voorzien van veel bergruimte achter de knieschotten. Vanuit één van de slaapkamer is een separate CV-ruimte te vinden met daar de CV-installatie. Tenslotte treft u op de verdieping de tweede (eenvoudige) badkamer die is voorzien van een ligbad, een toilet en een vaste wastafel.

Tuin:
Middels diverse beplantingen en sierbestrating is rondom de woning een fraaie en privacyvolle tuin aangelegd. De meeste ruimte is aan de voor- en zijkant van de woning te vinden. Hier is naast het gazon en de beplantingen ook een terras (op het zuiden) te vinden waar u het grootste gedeelte van de dag kunt genieten van de zon. Aan de achterzijde is bestrating aangebracht in combinatie met diverse borders. Dankzij de royale oprit is er toegang voor circa. drie auto’s.

Kenmerken:
Perceeloppervlakte: ca. 588 m²
Inhoud woning: 663 m³
Woonoppervlakte: 164 m²
Overige inpandige ruimte: 26,1 m²

Eigenschappen

Locatie

Gerbrandystraat 13 , 8072 WN NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (29)