F.A. Molijnlaan 1 19

 €698.000 k.k. · Appartement · Te Koop

Wonen op niveau gaat hier letterlijk op. Dit unieke PENTHOUSE is namelijk gelegen op de derde en vierde (top) verdieping van het prachtige complex Nuwenspete. De uitstekende locatie, waarbij alle voorzieningen van het dorp op loopafstand zijn, alsmede supermarkten, zorgplein ‘de Enk’, de bossen en het naastgelegen NS-station. Het is niet alleen de ligging van hoog niveau, maar zeker ook de ruimte van 229 m² woonoppervlakte en het zeer hoogwaardige en luxe afwerkingsniveau. Het complex is gebouwd in 2008/2009 en hoogwaardig geïsoleerd en afgewerkt. Een indrukwekkende entree met lift en een grote gemeenschappelijke ontspanningsruimte met keuken en twee hotelkamers zijn daar het voorbeeld van. In de kelder onder het complex zijn er een tweetal eigen parkeerplaatsen en een eigen berging. Op de derde verdieping is de entree van het penthouse, met een brede en ruime hal. Op deze verdieping zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een ruime master-bedroom met inloopkast en badkamer, een werkkamer, bijkeuken en een indrukwekkende woonkamer. De woonkamer is middels een doorkijk gashaard gescheiden in een zitgedeelte (met vide naar de vierde verdieping en toegang naar het ruime balkon), terwijl u aan de andere kant van de gashaard een heerlijke twee zithoek heeft voor bijvoorbeeld een tv-hoek. Daaraan grenzend is er het eetgedeelte met de luxe half-open keuken met een praktische bijkeuken/voorraadruimte. De vierde verdieping laat u versteld staan van de meerwaarde van dit penthouse; wat een ruimte! Een zeer royale overloop met grote werkruimte met prachtig uitzicht treft u hier als eerste. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig op deze verdieping. Vanuit de woonkamer op de derde verdieping, maar ook vanuit de master-bedroom is er toegang naar het ruime balkon op het oosten. Het (inpandige) balkon is door een glazen wand af te sluiten zodat u optimaal gebruik kunt maken van het balkon, ook bij regen of wind zit u hier heerlijk. Het penthouse wordt tekort gedaan om volledig te beschrijven, dit moet u beleven en ervaren. Daarom van harte uitgenodigd voor een bezichtiging. Kijkt u alvast op de website famolijnlaan1-19.nl of bel met ons kantoor voor een bezichtiging: 0341-217454

Bouwkundige informatie:
Het complex is in 2008/2009 gebouwd op traditionele wijze en volledig geïsoleerd. Hardhouten kozijnen met dubbele HR++ beglazing. Voor de verwarming en het warm water is er een cv-combiketel en tevens is er in het gehele penthouse mechanische ventilatie aanwezig.

INDELING
Eerste woonlaag (3e verdieping):
Bij binnenkomst treft u allereerst de hal met daar de meterkast, garderobe en toegang tot verschillende ruimtes. Bij de nieuwbouw is gekozen om deze hal te verbreden waardoor u al bij binnenkomst de ruimte ervaart. De fraaie parketvloer in de hal loopt tevens door naar vrijwel alle andere vertrekken op deze verdieping. Allereerst treft u de eetkamer die tussen het zitgedeelte aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde is gelegen. De woonkamer en eetkamer worden gescheiden door een prachtige doorkijk gashaard en een tweede zithoek in het midden van de ruimte. Diverse grote raampartijen zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor een fantastisch uitzicht naar verschillende kanten. In het woongedeelte is tevens de nok in het zicht gelaten waardoor u nog meer ruimtelijke beleving heeft. Het riante balkon is zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer te bereiken. Aan de achterzijde is er naast het eetgedeelte de half-open keuken, welke grotendeels geplaatst is in een hoekopstelling met ‘bar’. De luxe SieMatic keuken beschikt over een natuurstenen werkblad en diverse luxe inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, stoomoven, inductiekookplaat met separaat een wokbrander. De vloer in de keuken is afgewerkt middels een plavuizenvloer. Vanuit de keuken heeft u nog toegang tot de aangrenzende provisieruimte. Vanuit de hal heeft u tevens de toegang tot de riante slaapkamer die beschikt over een vaste kastenwand, maar ook over een prachtige maatwerk inloopkast. Direct aangrenzend is de badkamer gerealiseerd. Deze is luxe afgewerkt en beschikt over vloerverwarming (elektrisch) en een inloopdouche, dubbele vaste wastafel, toilet en een bidet. Tenslotte is vanuit de hal het separate toilet met urinoir en wastafel, ook de werkkamer/annex wasruimte bereikbaar. In deze ruimte is de CV-installatie en centrale afzuiging opgesteld. Tevens treft u de aansluitingen voor het wasapparatuur in deze ruimte.

Tweede woonlaag (4e verdieping):
Middels de vaste open trap vanuit de woonkamer is de tweede woonlaag bereikbaar. Allereerst is hier een royale overloop met een vide. In totaal zijn er op deze verdieping twee separate slaapkamers te vinden. Een gedeelte van de zeer royale overloop is in gebruik als werkplek. Indien gewenst zou hier nog een kamer gerealiseerd kunnen worden. Tenslotte is hier nog een tweede badkamer te vinden. Deze beschikt over een toilet, douche en een vaste wastafel.

Overig:
Het penthouse beschikt over twee eigen parkeerplekken en een eigen afgesloten fietsenberging in de kelder.

Vereniging van Eigenaren/overige ruimte:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. Zo is in 2020 het complex nog geheel geschilderd aan de buitenzijde. De maandelijkse bijdrage betreft € 371,08.
Op de begane grond van het complex is er nog een grote gemeenschappelijke ruimte die gebruikt kan worden door de bewoners van het complex voor ontmoeting/ontspanning en indien gewenst gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld het vieren van privé aangelegenheden. Er is tevens een professionele keuken aanwezig.
In het atrium van het complex is tevens nog een toiletgroep aanwezig, alsmede een tweetal hotelkamers met eigen badkamer. U kunt daardoor uw gasten dus ook laten logeren in deze kamers, die uitsluitend ter beschikking staan voor gasten van de bewoners uit het complex.

Kenmerken:
Inhoud penthouse: 778 m³
Woonoppervlakte: 229 m²
Externe bergruimte: 8,65 m²
Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): 17 m²

Eigenschappen

Locatie

F.A. Molijnlaan 1 19, 8071 AA NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (20)