Essenkamp 4 G

 €239.500 k.k. · Bovenwoning · Verkocht

Wilt u centraal wonen in het hart van de Veluwe en houdt u niet van klussen? Dan is dit een buitenkans! Wij mogen u namelijk een eigentijds INSTAPKLAAR DRIE-KAMER APPARTEMENT met BALKON aanbieden. Het gebouw is in 2016 smaakvol en met oog voor kwaliteit gebouwd, en is gelegen op een aantrekkelijke locatie in de kern van Uddel. Voorzieningen zoals een supermarkt, bakker en slager zijn op steenworp afstand te vinden. Ook autosnelwegen zoals de A28 en A1 zijn binnen 15 autominuten bereikbaar. Voor een stukje ontspanning loopt u hier met enkele minuten het puur Veluwse buitengebied van bos, heide en weiland in. Eenmaal ‘thuis’ gekomen staat een heerlijk instapklaar appartement tot uw beschikking met een woonoppervlakte van 73 m². Door het gehele appartement is een strakke en eigentijdse afwerking het sleutelwoord. Alle vertrekken zijn voorzien van een keurige wand- en plafondafwerking met vloerverwarming. Naast de ruime woonkamer met open keuken zijn er twee separate slaapkamers te vinden. Op een mooie zomerdag zult u ongetwijfeld gebruik maken van de openslaande deuren in de woonkamer, die toegang verschaffen tot het balkon. De badkamer is eveneens eigentijds en neutraal uitgevoerd en beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en vaste wastafel met meubel. Ieder appartement beschikt over een eigen berging met elektriciteit. Op het achtergelegen parkeerterrein heeft u voldoende parkeergelegenheid. Ook aan duurzaamheid is gedacht, het appartement is volledig geïsoleerd en beschikt over een WTW (warmte terug win) installatie en een eigen HR CV-ketel. U profiteert hier dan ook van relatief lage maandlasten. Daarbij zijn de maandelijkse VVE lasten € 60,- voor o.a. het gezamenlijk onderhoud en de opstalverzekering. Bent u geïnteresseerd in deze buitenkans? Belt u dan ons kantoor voor het maken van een afspraak, en bezoekt u alvast de website essenkamp4g.nl

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Het gebouw is gebouwd in 2016 waarbij er een zevental separate appartementen zijn gerealiseerd. Het geheel is opgetrokken in steen en is geheel geïsoleerd d.m.v. dak-, muur- en vloerisolatie. Een smaakvolle afwerking middels lichte gevels en gedeeltelijk een donkere houten gevelafwerking. Tevens is er overal gebruik gemaakt van zinken daklijsten, dakgoten en hemelwaterafvoeren. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. Voor de verwarming en het warme water beschikt ieder appartement over een eigen CV combi-ketel. Daarnaast is er nog de beschikking over een mechanische ventilatie installatie met WTW systeem. Het dak van het gebouw is bedekt middels dakpannen.

INDELING
Middels een gezamenlijke trapopgang (met nr. 4-H) bereikt u, uw eigen entree. Vanuit deze entree heeft u de toegang tot de woonkamer, de badkamer en een vaste kast met CV-installatie. De woonkamer betreft een royale L-vormige ruimte met aan de voorzijde openslaande deuren naar het balkon en een dakraam voor extra lichtinval. Aangrenzend treft u de open keuken die is geplaatst in een fraaie, eigentijdse hoekopsteling. De keukenopstelling beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, oven, gaskookplaat en afzuigkap. Direct naast het portaal zijn vanuit de woonkamer de twee separate slaapkamers bereikbaar. Beide beschikken over een groot dakraam voor voldoende lichtinval en ventilatie. De eigentijdse en vooral strakke afwerking is consequent doorgevoerd in alle genoemde vertrekken, er is hierbij gebruik gemaakt van een fraaie laminaatvloer, hoge plinten en een strakke wand- en plafondafwerking. Tenslotte vindt u nog de badkamer, deze is tevens keurig en eigentijds afgewerkt middels wit en antraciet tegelwerk en beschikt over een inloopdouche, een vaste wastafel en toilet. Tevens treft u hier de aansluitingen voor wasapparatuur.

Op het achtergelegen terrein heeft u de beschikking over een eigen berging van circa 4 m². Deze beschikt over elektriciteit. Tevens is er op dit terrein voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Instapklaar appartement, geheel eigentijds afgewerkt.
– Goed geïsoleerd, mede daardoor lage maandelijkse lasten
– Uitstekende bereikbaarheid

Kenmerken:
Inhoud appartement: 244 m³
Woonoppervlakte: 73 m²
Overige inpandige ruimte: 44 m²
Gebouw gebonden buitenruimte (balkon): 4 m²
Externe bergruimte: 4 m²

Eigenschappen

Locatie

Essenkamp 4 G, 3888 LL UDDEL, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (8)