Ds. de Bouterlaan 3

€1.250 per maand · Bovenwoning

Op één van de mooiste plekjes in het centrum van Nunspeet, met een fraai uitzicht op het marktplein, hebben wij een prachtige karakteristieke 4-kamer hoek-appartement beschikbaar voor de verhuur. Het complex waar de woning zich in bevindt is in 2014 compleet gerenoveerd, waarbij dit fraaie appartement met een groot dakterras is gerealiseerd. U woont hier heerlijk in een eigen appartement, zonder zij- of bovenburen en op de eerste verdieping. Het geheel is eigentijds en hoogwaardig afgewerkt, geheel voorzien van een keurige PVC vloer (ter overname) en een strakke afwerking van wanden en plafonds. Het dak is geïsoleerd en er is dubbele beglazing aanwezig waardoor de energiekosten beperkt zijn gebleven.

U heeft de beschikking over een eigen entree waarbij u via de trap in de hal komt waar een nette toiletruimte met fonteintje te vinden is. Vanuit de hal is er toegang tot een slaapkamer/kantoor en de L-vormige woonkamer met aansluitend de open keuken welke voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande deuren toegang tot het riante dakterras van ca. 30-35 m² met uitzicht op het marktplein.

Via een vaste trap is er toegang tot de tweede woonlaag waarbij er vanaf de overloop toegang is tot het CV-hok, twee slaapkamers en een keurige badkamer welke voorzien van een toilet, inloopdouche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting.

Naast het complex is er een eigen parkeerplek voor 1 voertuig.

Huurprijs is € 1.250,- per maand excl. G/W/E. Huurperiode minimaal 1 jaar.

Voor meer informatie of een rondleiding belt u ons kantoor op 0341-217454

Eigenschappen

Locatie

Ds. de Bouterlaan 3 , 8071 GX NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (33)