Dokter Huisinghlaan 3

 €375.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht

“We zoeken een mooi rustig plekje, dichtbij het dorp en toch vrij en omgeven door groen”; misschien is dat wel de meest gewilde zoekterm voor een nieuwe woning. Deze VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE PRAKTIJKRUIMTE voldoet daar compleet aan. Het gaat dan ook met name om de locatie, die verdient namelijk een 10! Op nog geen 5 minuten loopafstand van het dorpscentrum met haar voorzieningen en toch in een heerlijk rustig en lommerrijk straatje. De oorspronkelijk in 1954 gebouwde woning is in de loop der jaren op diverse fronten uitgebouwd wat zorgt voor een woonoppervlakte van maar liefst 176 m² welke verdeeld in zowel woon- als werk/praktijkruimte op met name de begane grond. Door de aparte entree voor de praktijk of kantoor aan huis, is het een woning met veel mogelijkheden. Wel dient de woning gemoderniseerd te worden en behoeft het onderhoud. Maar de ruimte en vooral het plekje is hier van doorslaggevend belang. Een woning met potentie! Opzij en achter de woning ligt een privacyvolle tuin, met een oprit. Door de forse uitbouw aan de achterzijde is er veel bergruimte, die intern te bereiken is, maar ook via de achtertuin. Het geeft veel mogelijkheden om hier gelijkvloers te wonen, of kantoor/praktijk aan huis te houden. Op de verdieping van de woning zijn er drie slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet. Voor meer informatie bezoekt u de website dokterhuisinghlaan3.nl of belt u ons kantoor op 0341-217454

BOUWKUNDIGE INFORMATIE

Woning:
De woning is opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Deels is er dubbele beglazing aanwezig welke geplaatst in houten kozijnen, met een gedeelte welke voorzien is van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het dak is bedekt middels bitumen dakbedekking. Voor de verwarming en het warm water is er een CV combi-ketel evenals een open haard. De woning behoeft onderhoud en dient gemoderniseerd te worden.

INDELING:

Begane grond:
U komt de woning binnen via de hal waar tevens de open trap naar de verdieping, de meterkast en een separaat toilet te vinden zijn. Aangrenzend treft u de ruimte en lichte woonkamer welke voorzien van een open haard opstelling met schouw en openslaande deuren naar het terras. Aan de zijkant is de erker te vinden welke zorgt voor nog meer ruimte en licht. De royale (woon)keuken is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling (hoek) welke voorzien van een gaskookplaat, oven en wasemkap. Aansluitend gaat u de bijkeuken binnen waar tevens de wasmachine aansluiting te vinden is evenals de achter-entree. Tevens is vanuit de keuken de separate hal (voorzien van entree) te vinden welke u toegang verschaft tot een tweede toiletruimte en een verwarmde praktijkruimte/kantoor. Daar treft u totaal drie separate ruimtes welke thans in gebruik zijn als opslag, berging en kantoor, verdeeld in één grote ruimte en twee kamers.

Kelder:
Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de (provisie)kelder (ca. 7 m² groot).

Verdieping:
Overloop met een separate toiletruimte en toegang tot de badkamer welke voorzien van een ligbad, douche en vaste wastafel. Tevens zijn op deze verdieping drie slaapkamers te vinden waarvan één voorzien van een vaste wastafel en één van een vaste kast en balkon.

Overig:
Opzij en achter de woning ligt een privacyvolle tuin, met voor-/opzij van de woning een oprit.
Ideale woning voor kantoor-/praktijk aan huis
De woning dient gemoderniseerd te worden, maar heeft door het vele woonoppervlakte en de uitstekende locatie veel potentie!

Kenmerken:

Woning:
Perceeloppervlakte: ca. 495 m²
Woonoppervlakte: 176 m²
Overig inpandige ruimte: 13 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 37 m²
Externe bergruimte: 17 m²
Inhoud woning: 593 m³

Eigenschappen

Locatie

Dokter Huisinghlaan 3 , 8071 WG NUNSPEET, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (24)