Aelbert Topweg 1

 €349.000 k.k. · Eengezinswoning · Verkocht onder voorbehoud

Maar weinig kom je zulke plekjes tegen; midden in de kern van een dorp en toch een heel vrij en groot perceel. Deze eenvoudige VRIJSTAANDE WONING is namelijk gelegen op een perceel van 1.065 m². De woning is gunstig op het perceel gelegen en biedt een brede en diepe achtertuin. Op loopafstand treft u al de voorzieningen van het dorp, met een supermarkt en enkele winkeltjes. Het pittoreske Elburg en ook Nunspeet zijn met enkele autominuten goed bereikbaar. Ook wandelt u hiervandaan zo de bossen in en anderzijds ook langs de weilanden richting het Veluwemeer. Een prachtige Veluwse locatie, met veel ruimte ‘om de deur’. Maar ook veel ruimte ‘achter’ de deur, want het is een uitgebouwde vrijstaande woning met verrassend veel ruimte. De woning moet grondig gerenoveerd worden, maar biedt veel ruimte en kansen. Het is zelfs een overweging om het als een riante bouwkavel te zien. Aan het huis is een eenvoudige garage gebouwd en achter op het perceel staat nog een eenvoudige schuur met overkapping. Ook intern behoeft de woning veel onderhoud, waarbij u moet denken aan o.a. de kozijnen, een cv-installatie en de algehele afwerking van de ruimtes. Vooral de centrale ligging en de ruime kavel zullen u ongetwijfeld overtuigen dat u deze uitdaging aangaat. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website aelberttopweg1.nl of belt u met ons kantoor: 0341-217454.

BOUWKUNDIGE INFORMATIE
Woning:
De woning is traditioneel gebouwd in 1955 en opgetrokken in steen en voorzien van spouwmuren. Houten vloeren, met houten kapconstructie, gedekt middels dakpannen. De woning is niet geïsoleerd. Voor de verwarming zijn er gaskachels, voor het warm water is er een geiser.

INDELING
Begane grond:
Hal met toilet en eenvoudige badkamer met een klein bad en wastafel. Vervolgens komt u in de ruime woonkeuken, met een eenvoudige keukenopstelling en een eetgedeelte met openslaande deuren naar de achtertuin. Middels een open verbinding komt u in de ruime L-vormige woonkamer met een gashaard en eveneens openslaande deuren naar de tuin. Aan de andere zijde naast de woonkeuken is er nog een praktische bijkeuken met aansluitingen voor wasapparatuur en toegang naar zowel de voor- als achtertuin.

Verdieping:
Overloop met toegang naar de verschillende ruimtes. Totaal zes slaapkamers, waarvan één slaapkamer in gebruik is als doorloop kamer naar de andere twee slaapkamers en voorzien is van een trap naar de zolderverdieping. De zolder is als berging in gebruik.

Tuin:
Rondom de woning is er voldoende ruimte, met voor het huis ruimte voor meerdere auto’s. De diepe achtertuin bestaat voornamelijk uit gazon.
Bijgebouwen
Aan de woning is er nog een eenvoudige garage gebouwd en op het perceel vindt u verder nog een stenen berging met overkapping.

Bijzonderheden:
• Vrije en centrale ligging met diepe en zonnige achtertuin
• De woning dient geheel gemoderniseerd te worden.

Kenmerken:
Woning:
Perceeloppervlakte: ca. 1.065 m²
Inhoud woning: 596 m³
Woonoppervlakte: 144,6 m²
Overige inpandige ruimte: 18,8 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 2,0 m²
Bijgebouwen: 29,6 m²

Eigenschappen

Locatie

Aelbert Topweg 1 , 8085 BB DOORNSPIJK, Nederland

Contact

Bericht is succesvol verstuurd

Vergelijkbaar aanbod (6)