Team

Wie zijn de mensen achter Makelaardij van de Weerd? Een jong, eigentijds en dynamisch team, waarbij korte lijnen, werkervaring en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Wij stellen ons graag aan u voor:

Lambert van de Weerd

Register Makelaar Taxateur
Na ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij en met alle diploma’s op zak, begon Lambert in 2016 met Makelaardij van de Weerd. Niet vermoedend dat 2016 een ‘kanteljaar’ zou zijn wat betreft de economie, is hij met veel enthousiasme begonnen aan zijn lang gekoesterde droom: een eigen makelaardij. Het moest anders, vooral onderscheidend van de andere makelaarskantoren. Met zijn creatieve ideeën en eigentijdse middelen, staat er inmiddels een makelaarskantoor in Nunspeet en omstreken, dat niet meer weg te denken is! Vooral de unieke en fraaie woonvideo’s die hij presenteert, worden duizenden keren bekeken en zorgen voor veel aandacht van potentiële kopers. Lambert is geboren in 1984, opgegroeid in Dordrecht en vervolgens gaan werken als makelaar in Rotterdam. Doordat hij al veel in Nunspeet recreëerde, leerde hij zijn huidige vrouw kennen en zijn ze samen in Nunspeet gaan wonen. Lambert is in 2007 ook in deze regio gaan werken bij een makelaarskantoor in het hogere segment van de huizenmarkt. Later is hij ook in de plaatselijke politiek ‘gerold’, wat hem een groot netwerk oplevert. Al met al inmiddels een volledig ingeburgerde Nunspeter en liefhebber van de Veluwse natuur. Naast zijn werk en politieke bezigheden is Lambert liefhebber van de wintersport, muziek en vooral van de gezelligheid met familie en vrienden.

Martijn Bossenbroek

Assistent-makelaar
Als rasechte Nunspeter is het ideaal om in je woonplaats werkzaam te zijn. Die ervaring komt goed van pas als assistent-makelaar. Martijn is na zijn commerciële opleiding aan de slag gegaan bij een zakelijke telecom en ICT aanbieder. Zijn commerciële talent heeft hij daar ontwikkelt en na drie jaar werkervaring is hij als assistent-makelaar aan de slag gegaan bij Makelaardij Van de Weerd. Martijn is inmiddels met de vervolgopleiding voor kandidaat-makelaar bezig, maar eigenlijk is zijn werkervaring nog belangrijker om u goed van dienst te kunnen zijn. Zijn dienstverlenende karakter zorgt er voor dat alles in de binnendienst op rolletjes loopt, maar u zult hem ook steeds meer in de buitendienst gaan tegenkomen! Martijn is getrouwd in 2017  en woonachtig in Nunspeet en geniet dan ook van het echte Veluwse leven. Naast zijn passie voor de makelaardij, is hij ook echt een mensen-mens. Frequent contact met familie en vrienden is dan ook essentieel en is iets waar hij erg van kan genieten.

Gerrianne Top-Mulder

Secretaresse
Uw eerste aanspreekpunt binnen Makelaardij Van de Weerd is vaak Gerrianne. Met haar enthousiasme begint het al plezierig om een afspraak te maken. Met haar ruim 5 jaar werkervaring binnen de makelaardij als secretaresse, weet ze inmiddels als geen ander het ‘reilen en zeilen’ binnen een makelaarskantoor. Geen uitdaging gaat ze uit de weg en haar servicegerichte instelling zal u ongetwijfeld aanspreken. Haar secretariële opleiding was de basis, maar met veel praktijkervaring kan zij u uitstekend van dienst zijn in de binnendienst van ons kantoor. Gerrianne is een geboren en getogen Elspeetse en kent daarom de omgeving op haar duimpje.

Kantoor

In 2017 deed de kans zich voor om een prachtig representatief kantoorpand te kunnen kopen aan de Laan in Nunspeet. Een uitstekende zichtlocatie en een charmante uitstraling van een oud, karakteristiek pandje. Na een grondige verbouwing is er intern een modern, eigentijds en chique kantoorpand ontstaan met diverse werkplekken. Vooral ook een plek waar u zich direct op uw gemak zal voelen. De warme uitstraling aan de buitenzijde kenmerkt onze aanpak en werkwijze; warm, persoonlijk en eigentijds!