Team

Wie zijn de mensen achter Makelaardij van de Weerd? Een jong, eigentijds en dynamisch team, waarbij korte lijnen, werkervaring en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Wij stellen ons graag aan u voor:

Lambert van de Weerd

Register Makelaar Taxateur
Na ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij en met alle diploma’s op zak, begon Lambert in 2016 met Makelaardij van de Weerd. Niet vermoedend dat 2016 een ‘kanteljaar’ zou zijn wat betreft de economie, is hij met veel enthousiasme begonnen aan zijn lang gekoesterde droom: een eigen makelaardij. Het moest anders, vooral onderscheidend van de andere makelaarskantoren. Met zijn creatieve ideeën en eigentijdse middelen, staat er inmiddels een makelaarskantoor in Nunspeet en omstreken, dat niet meer weg te denken is! Vooral de unieke en fraaie woonvideo’s die hij presenteert, worden duizenden keren bekeken en zorgen voor veel aandacht van potentiële kopers. Lambert is geboren in 1984, opgegroeid in Dordrecht en vervolgens gaan werken als makelaar in Rotterdam. Doordat hij al veel in Nunspeet recreëerde, leerde hij zijn huidige vrouw kennen en zijn ze samen in Nunspeet gaan wonen. Lambert is in 2007 ook in deze regio gaan werken bij een makelaarskantoor in het hogere segment van de huizenmarkt. Alle benodigde diploma’s en beëdiging als NVM-makelaar/taxateur zijn behaald uiteraard. Later is hij ook in de plaatselijke politiek ‘gerold’, wat hem een groot netwerk oplevert. Al met al inmiddels een volledig ingeburgerde Nunspeter en liefhebber van de Veluwse natuur. Naast zijn werk en politieke bezigheden is Lambert liefhebber van de wintersport, muziek en vooral van de gezelligheid met familie en vrienden.

Martijn Bossenbroek

Assistent-makelaar
Als rasechte Nunspeter is het ideaal om in je woonplaats werkzaam te zijn. Die ervaring komt goed van pas als assistent-makelaar. Martijn is na zijn commerciële opleiding aan de slag gegaan bij een zakelijke telecom en ICT aanbieder. Zijn commerciële talent heeft hij daar ontwikkelt en na drie jaar werkervaring is hij als assistent-makelaar aan de slag gegaan bij Makelaardij Van de Weerd. Martijn is inmiddels met de vervolgopleiding voor kandidaat-makelaar bezig, maar eigenlijk is zijn werkervaring nog belangrijker om u goed van dienst te kunnen zijn. Zijn dienstverlenende karakter zorgt er voor dat alles in de binnendienst op rolletjes loopt, maar u zult hem ook steeds meer in de buitendienst gaan tegenkomen! Martijn is getrouwd in 2017  en woonachtig in Nunspeet en geniet dan ook van het echte Veluwse leven. Naast zijn passie voor de makelaardij, is hij ook echt een mensen-mens. Frequent contact met familie en vrienden is dan ook essentieel en is iets waar hij erg van kan genieten.

Carola Pluim

Secretaresse

Als u naar ons kantoor belt, is de kans groot dat u de enthousiaste stem van Carola als eerste hoort. Na een stageperiode bij ons, was de basis al goed gelegd voor een full-time functie als secretaresse. Carola doet niets liever dan multi-tasken tussen telefoon, mail en bezoek ontvangen. ‘Onze’ duizendpoot is inmiddels al goed ervaren is om u van dienst te zijn bij de eerste kennismaking met ons kantoor en uw nieuwe woning. Het uitwerken van taxatierapporten, inplannen van afspraken en alles wat erbij komt kijken om woningen online te zetten zijn haar dagelijkse werkzaamheden. De secretariële opleiding komt in alle facetten goed van pas binnen ons kantoor. Om zich verder in de makelaardij te specialiseren volgt zij nog de opleiding voor assistent-makelaar. Carola is geboren en getogen Elspeetse en kent de omgeving dan ook op haar duimpje.

Gerrianne Top-Mulder

Secretaresse/ Adm. medewerkster
Met haar ruim 7 jaar werkervaring binnen de makelaardij als secretaresse, weet ze inmiddels als geen ander het ‘reilen en zeilen’ binnen een makelaarskantoor. Gerrianne is part-time werkzaam als secretaresse en zorgt dat ook de administratie op ons kantoor op orde blijft. Geen uitdaging gaat ze uit de weg en haar servicegerichte instelling zal u ongetwijfeld aanspreken. Haar secretariële opleiding was de basis, maar met veel praktijkervaring kan zij u uitstekend van dienst zijn in de binnendienst van ons kantoor. Gerrianne is een geboren en getogen Elspeetse en kan u daarom alles over de regio vertellen.

Kantoor

In 2017 deed de kans zich voor om een prachtig representatief kantoorpand te kunnen kopen aan de Laan in Nunspeet. Een uitstekende zichtlocatie en een charmante uitstraling van een oud, karakteristiek ‘pandje’. Na een grondige verbouwing is er intern een modern, eigentijds en chique kantoorpand ontstaan met diverse werkplekken. Vooral ook een plek waar u zich direct op uw gemak zal voelen. De warme uitstraling aan de buitenzijde kenmerkt onze aanpak en werkwijze; warm, persoonlijk en eigentijds! Van harte welkom voor een verse kop koffie, espresso of cappuccino op ons sfeervolle kantoor.