Over van de Weerd

Achtergrond

Na ruim 12 jaar ervaring in de makelaardij, is Lambert van de Weerd begin 2016 gestart met Makelaardij van de Weerd. Zonder voorzien te hebben dat de huizenmarkt zo fors zou aantrekken, is het toch wel een ‘vliegende start’. In korte tijd heeft hij een niet meer weg te denken positie veroverd binnen de huizenmarkt in de regio van Nunspeet, Elspeet, Uddel, Doornspijk, Hulshorst en omstreken. Naast de aantrekkende economie, zijn er toch meer redenen voor deze vliegende start.

Ervaring
Na eerst ruim 3 jaar makelaarservaring in Rotterdam, voornamelijk in het starterssegment, werd in 2007 de overstap gemaakt naar de Veluwe. In het exclusieve segment van de huizenmarkt, in vrijwel heel Nederland, was dit een hele andere tak van sport binnen de makelaardij. In de ruim 9 jaar, waarvan veel jaren gekenmerkt werden door een economisch uitdagende tijd, heeft Lambert veel ervaring opgedaan in een specialistisch segment van de huizenmarkt. Hij heeft vele verkopen begeleid en taxaties gedaan van landgoederen, kastelen, landhuizen, villa’s en boerderijen.
Ook is er veel ervaring en kennis op het gebied van erfpacht, VAB regelingen (Vrijkomende Agrarische Bebouwing, voormalige rood-voor-rood of ruimte-voor- ruimte regelingen), waarbij een agrarisch erf getransplanteerd wordt tot diverse woningen. Mede daardoor is er ook ruime ervaring met nieuwbouwprojecten, zowel grootschalig als kleinschalig. Deze brede kennis en ervaringen hebben er toe geleid om die in te zetten in een eigen onderneming: Makelaardij Van de Weerd.

Onderscheidend vermogen en marketing
Waar een makelaar zich vooral mee kan onderscheiden is zijn netwerk, zijn marketing en het persoonlijke contact. Het netwerk van Makelaardij van de Weerd reikt niet alleen tot in Nunspeet, maar ook ver daarbuiten. De brede maatschappelijke en politieke kennis en ervaring hebben geleid tot veel mensenkennis en een groot netwerk. Het ‘makelen’, oftewel verbindingen maken tussen partijen, is juist iets wat Lambert kenmerkt. Hij weet wie er een woning zoekt, maar weet ook wie wil verkopen. Een unieke service die daarbij ook goed aanslaat is de werkwijze via ‘stille verkoop’. Meer daarover leest u hier: https://makelaardijvandeweerd.nl/stille-verkoop

Om een huis te ‘vermarkten’ is een duidelijke visie en marketingstrategie nodig. Lambert van de Weerd heeft daar een duidelijke mening over en zal daarom ook alle registers open trekken om uw huis zo optimaal mogelijk te presenteren. Daarbij worden unieke en eigentijdse tools ingezet om onderscheidend te zijn. Zo werken wij standaard met een film opname (woonvideo) van uw woning en indien mogelijk zelfs met een drone! Onze pakkende presentaties met de woonvideo’s leveren via Funda en Facebook een groot bereik op, met uiteindelijk dus veel aandacht voor uw woning. Door de werkwijze met de video’s van woningen is ook een toppositie op Funda gegarandeerd, u bent namelijk veel beter vindbaar in de zoekresultaten dan het andere woningaanbod zonder video. Gemiddeld worden onze woonvideo’s enkele duizenden keren bekeken via o.a. social media.

Tevens krijgt u een eigen website van uw woning om uw woning extra uit te lichten en onder de aandacht te brengen. En mocht uw woning nog niet helemaal ‘showroom-klaar’ zijn, is er een service om uw woning te stylen, uw tuin nog even klaar te maken of net die paar plekjes bij te schilderen die al lang op het lijstje stonden.
Doordat Makelaardij van de Weerd kleinschalig en specialistisch opereert, profiteert u van korte lijnen en persoonlijk contact. U wilt toch het liefst zo vaak mogelijk weten wat de stand van zaken is?

Persoonlijk contact

Bereikbaarheid en persoonlijke aandacht is daarom een vanzelfsprekende service bij Makelaardij van de Weerd. Geen groot kantoor met ‘assistenten van’ en wisselende contactpersonen, nee duidelijk 1 contactpersoon en aanspreekpunt: Lambert van de Weerd. Daarnaast is Lambert uiteraard Register Makelaar Taxateur en beëdigd NVM makelaar/taxateur, zodat u gegarandeerd kwaliteit, kennis en integriteit kunt verwachten.

Benieuwd naar een persoonlijk advies? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking!

Tel. 0341-21 74 54 of 06-86 87 75 55
Mail: info@makelaardijvandeweerd.nl