Makelaar Nunspeet? Makelaardij Van de Weerd!

Wilt u uw woning verkopen en zoekt u een makelaar in Nunspeet? Of zoekt u juist een aankoopmakelaar voor een woning in Nunspeet? Zoek niet verder, want u hebt hem gevonden!

Wie op zoek is naar een makelaar in Nunspeet heeft keuze genoeg. Toch is er maar één makelaar die zich onderscheidt: NVM-makelaar Makelaardij Van de Weerd in Nunspeet. Met onze unieke aanpak en opvallende methoden zetten we uw woning maximaal op de kaart – wervend, waardevol en weergaloos.

Ons nieuwste woningaanbod in Nunspeet

Bekijk al onze woningen in Nunspeet >

Een unieke makelaar in Nunspeet

Elke woning in Nunspeet verdient de juiste aandacht. In een tijd vol sociale media en eindeloze technologische mogelijkheden gaat die aandacht verder dan een advertentie in de krant of een vermelding op Funda. Wij zorgen met de juiste mix van moderne middelen én bewezen methoden dat uw woning opvalt en overal scoort waar u maar wilt: in de zoekresultaten, op Facebook en ‘gewoon’ in de krant.

Over Makelaardij Van de Weerd

Makelaardij Van de Weerd is de nieuwste makelaar in Nunspeet. Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt als makelaar in Nunspeet en omstreken begon Lambert van de Weerd in april 2016 voor zichzelf als zelfstandig makelaar. Waar kon hij dat beter dan in Nunspeet, waar kansen genoeg liggen voor makelaars en alle ruimte is voor een creatieve makelaar met een unieke kijk op zaken?

Persoonlijke aandacht en passie staan bij Makelaardij Van de Weerd voorop. Je kunt immers geen woning verkopen als je er niet het juiste gevoel bij hebt. Tegelijkertijd zoeken we als makelaar in Nunspeet naar kansen om woningen net wat meer aandacht te geven dan anders. Daarom krijgt elke woning zijn eigen domeinnaam en bieden we zelfs mogelijkheden voor dronevideo’s, zodat uw woning van alle kanten kan worden bekeken!

Over van de Weerd

Waarom Makelaardij Van de Weerd in Nunspeet?

Onze aanpak spreekt voor zich: als makelaar in Nunspeet weten wij uw woning op de juiste waarde te schatten, waarna we hem met unieke middelen op de kaart zetten en maximale aandacht genereren.

Een van onze eigentijdse en vernieuwende methoden onder makelaars in Nunspeet is de woonvideo, die wij persoonlijk presenteren. Die aanpak loont, want elke maand mogen we diverse nieuwe woningen in de verkoop nemen en ook daadwerkelijk verkopen. Bovendien worden filmpjes van woningen in Nunspeet goed bekeken en gedeeld op sociale media en scoren ze op Funda hoog in het aanbod van makelaars in Nunspeet.

We zijn dus geen makelaar in gebakken lucht, maar een makelaar die Nunspeet en omstreken op z’n duimpje kent en alle kennis en ervaring inzet om te zorgen dat u uw woning goed verkoopt: voor de juiste prijs, op het juiste moment en aan de juiste koper.

‘Goed verkopen’ betekent niet per se ‘Snel verkopen’, maar toch slagen we er als makelaar in om veel woningen in Nunspeet in korte tijd te verkopen.

Unieke makelaar in Nunspeet

Zoals Makelaardij Van de Weerd is er maar een. Welke andere makelaar in Nunspeet biedt een eigen website voor uw woning, de mogelijkheid om dronevideo’s te maken en de beste prijs?
Zelfs landelijk zijn we onderscheidend door onze woonvideo’s en dronevideo’s.
We zetten onze sterke punten graag op een rijtje.

  • Persoonlijk
    We bezoeken elke woning twee keer voordat we hem in onze portefeuille opnemen, zodat we weten waar we over praten.
  • Uniek
    We bieden ongekende mogelijkheden om uw woning optimaal onder de aandacht te brengen.
  • Creatief
    We zetten ons steeds opnieuw in om onderscheidend te zijn, zodat úw woning opvalt tussen het grote woningaanbod in de gemeente Nunspeet.

Maak nu een afspraak met dé makelaar in Nunspeet!

Bent u enthousiast geworden? Wilt u meer informatie? Gebruik dan het onderstaande contactformulier om contact met ons op te nemen. Bellen en WhatsAppen is ook altijd mogelijk!

makelaar Nunspeet
Lambert van de Weerd
Dorpsstraat 40A
Nunspeet
0341 21 74 54
06 86 87 75 55
lambert@makelaardijvandeweerd.nl