Makelaar in Elspeet nodig? Makelaardij Van de Weerd helpt u!

U zoekt een makelaar in Elspeet? Zoek niet verder, want u hebt hem gevonden! Makelaardij Van de Weerd is een jong kantoor dat zich specialiseert in woningen in Elspeet. Met een uitgebreide portefeuille met woningen in Elspeet én uitstekende kennis van de lokale markt weten we als geen ander wat uw huis waard is. Wanneer u kiest voor Makelaardij Van de Weerd betaalt u dus niets te veel voor uw droomwoning in Elspeet!

Ons woningaanbod in Elspeet

Waarom Makelaardij Van de Weerd in Elspeet?

Makelaardij Van de Weerd is gevestigd in Nunspeet, een van de vier kernen die samen met Elspeet de gemeente Nunspeet vormt. Als makelaar beschikken we over jarenlange ervaring in het kopen en verkopen van woningen en vastgoed in Elspeet. We kennen dus de lokale woningmarkt, weten wat er speelt in Elspeet en beschikken over de juiste ervaring om uw woning voor de juiste prijs te verkopen of aan te kopen. We beschikken ook nog eens over een groot netwerk, zodat we uw woning in Elspeet snel onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste potentiële kopers!
En om niet meer te noemen: als NVM-makelaar en register-taxateur kunnen we u de garantie bieden dat uw woning bij ons in veilige handen is.

Unieke verkooptechnieken voor uw woning in Elspeet

Makelaardij Van de Weerd werd medio 2016 opgericht door Lambert van de Weerd. Hij was jarenlang werkzaam als makelaar in Elspeet en omstreken. Van de Weerd zet zijn kennis en ervaring graag in om elke woning in Elspeet op de juiste manier onder de aandacht te brengen – bij de juiste doelgroep uiteraard. Daarom biedt Makelaardij Van de Weerd marketingtechnieken die uniek zijn in Elspeet en zelfs in heel Nederland.

Als makelaar in Elspeet gebruiken we de volgende methoden om uw huis in Elspeet op de kaart te zetten:
- Standaard filmopname van uw woning
- Mogelijkheid voor dronevideo’s
- Elke woning in Elspeet zijn eigen domeinnaam

Onze aanpak loont. Dat blijkt bijvoorbeeld doordat ons woningaanbod in Elspeet hoog scoort op Funda. Ook worden onze woonvideo’s van huizen in Elspeet goed bekeken op Facebook. Belangrijker is dat onze huizen in Elspeet snel worden verkocht: soms zelfs binnen een week!

Extra service van uw makelaar in Elspeet

Natuurlijk wilt u uw woning in Elspeet zo optimaal mogelijk presenteren. Wij helpen u daar graag bij, zonder dat we een spreekwoordelijke kat in de zak verkopen. Mocht uw woning niet helemaal klaar zijn om te worden gepresenteerd, dan bieden wij u een service om uw woning te stylen, uw tuin nog even klaar te maken of net die paar plekjes te schilderen die al langer op uw lijstje stonden.

Overtuigd? Bel dan nu uw makelaar in Elspeet

Bieden wij precies wat u wilt? Bent u ervan overtuigd dat wij als makelaar uw woning in Elspeet tegen de beste prijs kunnen verkopen? Wacht dan niet langer en bel of mail ons. We bieden zelfs als enige makelaar in Elspeet de mogelijkheid om contact te hebben via WhatsApp. Zo kunt u ons bereiken wanneer u wilt!

makelaar Elspeet
Lambert van de Weerd
Dorpsstraat 40A
Nunspeet
0341 21 74 54
06 86 87 75 55
lambert@makelaardijvandeweerd.nl