Voor actuele vlogs volg ons op Facebook/Instagram: https://www.facebook.com/makelaardijvandeweerd.nl/

Na een paar maanden weer hoog tijd voor een vlog/blog op deze pagina.
Bij Makelaardij Van de Weerd dragen we onze boeren in het hele land een warm hart toe. Op 01 oktober 2019 demonstreren de boeren op het Malieveld in Den-Haag om de problemen en de beeldvorming van hun branche aan de kaak te stellen. Heel terecht wat ons betreft! De doorgeslagen regelgeving geeft veel te veel beklemming en de beeldvorming is uit balans. Ook andere branches moeten ook bijdragen aan het stikstofprobleem. De vele tractoren domineerden op 1 oktober het straatbeeld. Snelwegen en N-wegen stroomden vol met tractoren en uiteindelijk ook op het bomvolle Malieveld. Eigenlijk wel een prachtig gezicht… Laten we beseffen dat we in veel dingen afhankelijk zijn van onze agrariërs en dat het buitengebied juist zo mooi is doordat (bijvoorbeeld) de koeien buiten lopen. Juist die landelijke sfeer moeten we behouden. Zoekt u nu zo’n landelijk plekje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben in de Noord-Veluwe een prachtige natuur en buitengebied, waar wij de mooiste plekjes in de verkoop hebben. In de afgelopen maanden is ons werkgebied behoorlijk uitgebreid. We zijn vaste speler in de gemeente Nunspeet (Elspeet, Hulshorst, Vierhouten, Nunspeet), maar ook in Doornspijk, Uddel en inmiddels zelfs Wenum Wiesel, Garderen en Kampen. Men weet ons te vinden voor mooi onroerend goed in de wijde omgeving op de Veluwe. De werkwijze met de woonvideo’s draagt daar zeker aan mee. In combinatie met de lage rentestand is het juist nu het moment om te kopen. Dat hebben we dan ook gemerkt in de afgelopen maanden. Alleen al in het derde kwartaal verkochten wij meer dan 35 woningen (incl. de vakantieperiode die vaak rustig is!). Voor het najaar lijkt die trend voor alsnog door te gaan en zult u ons nog veel tegen komen in de omgeving.
Schrijf u in als zoeker en kijk ook eens op onze pagina met woningaanbod wat in de stille verkoop staat:  https://makelaardijvandeweerd.nl/stille-verkoop-aanbod/.

Heeft u vragen of suggesties? Wij horen het graag. Stuur ons een mail naar info@makelaardijvandeweerd.nl of bel ons kantoor 0341-217454. Hopelijk tot snel!

 

Het nieuwe jaar 2019 is nog maar net begonnen, maar het lijkt dat de ‘toon’ al wel gezet is. In twee weken tijd verkochten wij 8 woningen en de teller van nieuw woningaanbod staat in twee weken al op 16. Deze 16 nieuwe woningen komen binnenkort online, waarvan er 5 woningen in Uddel zijn gelegen. Die woningen gaan we in deze vlog hieronder alvast even langs.
Wij merken nog steeds dat woningen tot een bepaalde prijsklasse snel en goed verkocht worden. Uitzonderingen zijn er altijd, maar over het algemeen verkopen woningen tot ca. € 400.000,- goed en is er veel vraag. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van zoekers opgebouwd, waardoor wij ook snel kunnen ‘schakelen’ tussen verkoper en koper. De toegevoegde waarde van een makelaar blijkt dan maar weer. Weten wat er in de markt speelt, een zoekersbestand hebben en onderscheidend werken, zorgt voor een goed gevulde agenda.
Ook in het hogere segment zijn er steeds meer transacties. Wanneer wordt dat anders? Een veel gestelde vraag aan ons als makelaar. Er is geen concreet antwoord op te geven, behoudens dat iedereen weet dat het altijd golfbewegingen geweest zijn in de historie. Een aantal jaren crisis wordt vaak weer opgevolgd door jaren van economische groei, om vervolgens weer in te zakken. Het is alleen de vraag hoe veel het gaat inzakken. Wordt het instorten, of wordt het een ‘gezonde correctie’? Met de huidige rentestand en de mooie portefeuille woningen en transacties, maken wij ons er nog niet heel druk om dat het op korte termijn anders gaat worden. Wij richten ons dan ook op het komende voorjaar, waar de verwachtingen positief voor zijn. Onze onderscheidende werkwijze met video’s, persoonlijk contact en snel handelen, zorgt er voor dat wij alle vertrouwen hebben om u van dienst te kunnen zijn bij de aankoop of verkoop van uw woning. Met een steeds goed gevulde en wisselende portefeuille woningen kunnen wij u goed van dienst zijn.

Vlog 16 net voor de zomervakantie. Het afgelopen kwartaal was echt ontzetten druk. Zo druk, dat een vlog lang op zich liet wachten. Maar bij deze weer even kort bijpraten vanuit onze nieuwe verhuisservice: de Piaggio Ape50! Met deze geinige tuktuk zullen wij onze woningen weer en nog meer onder de aandacht brengen. Naast het promotionele effect, is dit leuke Italiaanse wagentje ook nog eens super praktisch bij het verhuizen. En dat wij ervoor zorgen dat u kunt verhuizen, hoort u wel in deze nieuwe vlog! Cijfers van de NVM bewijzen namelijk dat wij in Nunspeet (met afstand!) de snelst verkopende makelaar zijn met de hoogste gemiddelde verkoopprijs. Benieuwd hoe wij dat doen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking met onze werkwijze en u krijgt ook gelijk een waardebepaling van uw woning. Maar geniet eerst van een welverdiende vakantie als u daar aan toe bent. Ook in en na de vakantietijd zijn wij graag uw makelaar en staan wij doorlopend voor u klaar. Ons kantoor is te bereiken via 0341-217454 of info@makelaardijvandeweerd.nl

Eindelijk weer een nieuwe vlog. Deze keer op de duurzame tour… We hebben een korte rondrit met het elektrische toeristentreintje van Nunspeet. Normaal vol met toeristen, nu hebben wij plaats gemaakt voor verkoper. We zijn namelijk hard op zoek naar nieuwe verkopers. Kopers zijn er namelijk genoeg..! Tevens combineren we de link van het duurzame elektrische treintje met de recente duurzame investering op ons kantoorpand: zonnepanelen. Ons kantoor is aan de achterkant voorzien van een groot plat dak, waar totaal 44 panelen op passen. Momenteel liggen er 12 zonnepanelen op, dus we zijn op de goede weg! We merken in de markt dat duurzaamheid en isolatie een belangrijke rol spelen in de overweging van kopers. Om de toekomst duurzaam te houden, moet naar onze mening iedereen hierin investeren. Dat kan altijd meer en beter, maar de eerste stappen hebben wij hiermee gezet. Voor elke verkochte woning kan er een paneel bij komen, tot maximaal 44. Helpt u ons mee? Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en waardebepaling van uw woning. Laat het voorjaar en de zon maar komen!

In deze vlog twee vliegen in één klap! We laten zien dat we o.a. in Elspeet lekker actief zijn: maar liefst 3 verkochtborden in 1 straat kunnen plaatsen op dezelfde dag! Daarnaast combineren wij deze vlog om u op te roepen zich aan te melden voor 04-12-2017 voor glasvezel internet in het buitengebied van onze gemeente Nunspeet. Een echte meerwaarde voor uw woning in het buitengebied om het met een snelle internetverbinding te kunnen verkopen in de toekomst. Bij genoeg interesse gaat de gemeente glasvezel aanleggen. U heeft nog de mogelijkheid om u aan te melden tot 04-12-2017. Wij merken in de praktijk dat huizenkopers daar erg op letten, dus het vormt ook een meerwaarde bij de verkoop van uw woning.

Dat de huizenmarkt in volle ontwikkeling is, ontgaat niemand. Er wordt weer gebouwd, woningen worden in no-time verkocht en er is krapte in de bouwwereld en huizenmarkt. Wij merken dat duidelijk hier in Nunspeet en omgeving. Woningen worden snel en goed verkocht en er is in veel gevallen meer vraag dan aanbod. Uiteraard niet overal, maar het is wel een duidelijk signaal dat de crisis in de huizenmarkt voorbij is. Ook in Nunspeet worden veel woningen gebouwd en dat zorgt voor veel verhuisbewegingen. Wij hebben al die data in beeld doordat wij aangesloten zijn bij de NVM; dé branchevereniging van de makelaardij in Nederland. Dat kwaliteitslabel krijgen wij niet zomaar, er gaat een gedegen opleiding aan vooraf maar ook een verplichting om jaarlijks bij te scholen en als makelaar kwaliteit te leveren die van hoog niveau is. Maar ook als taxateur geeft het een schat aan informatie die wij kunnen inzetten om u te voorzien van een goed onderbouwd taxatierapport, die u kunt gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek. Voor ons als NVM makelaar is het grote voordeel dat er ontzettend veel data van de huizenmarkt in onze regio beschikbaar is. Het geeft een uitstekend inzicht in de vraag naar woningen en de prijsontwikkeling. Zo kunnen wij daarmee uw woning op de juiste waarde inschatten en inspelen op de behoefte vanuit de markt. Heeft u interesse in de marktcijfers in onze regio? Wij adviseren u graag op maat met deze data als bron.

Het gaat hard in de woningmarkt, je moet bij sommige woningen er als de brandweer (of politie) bij zijn… Dat laten we deze keer op een nostalgische wijze zien. We hebben een oude Rijkspolitie Porsche weten te bemachtigen om onze vlog onder de aandacht te brengen. Steeds vaker verkopen wij woningen bij inschrijving omdat er meerdere kandidaten zijn voor één woning. Dan is bij inschrijving verkopen de meest eerlijke manier om iedereen een gelijke kans te bieden. Daarnaast in de vlog ook aandacht voor de komende NVM Open Huizen Dag van 30-09-2017. Veel kijkplezier! Mvg Makelaardij Van de Weerd Nunspeet

VLOG 11: Vacature en Verhuizing
In deze nieuwe vlog weer veel nieuws. We blijven groeien met ons woningaanbod in Nunspeet, maar ook in Elspeet, Uddel, Doornspijk en Hulshorst. Onze woonvideo’s zijn niet meer weg te denken en worden tegenwoordig duizenden keren bekeken. Dank voor alle positieve reacties!
Het zorgt er voor dat we dusdanig groeien dat we uitbreiding zoeken. Wij zijn op zoek naar een secretaresse/receptioniste die ons komt versterken voor 4 of 5 dagen per week. In de vlog hierover meer informatie. Tevens gaan we met ons kantoor verhuizen! We kregen een prachtige kans om een minstens zo prachtig pand te kopen aan de Laan 18 in Nunspeet. Een toplocatie, met veel doorgaand verkeer en een karakteristiek pand met veel ruimte. Eind september/begin oktober hopen wij daar ons te gaan vestigen. In de vlog alvast een indruk.

Vlog 10; we nemen de verhuiswagen vast mee!

AFgelopen maand vierden wij ons 1-jarig bestaan. Wat kan er veel gebeuren in een jaar tijd. Nooit gedacht dat het zo hard zou gaan. Veel woningen verkocht, getaxeerd en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Alleen al in de maand maart 11 woningen! In deze vlog praten wij u daarover kort bij en laten we gelijk de nieuwe rondweg van Nunspeet zien! Prachtige dronebeelden en actueel nieuws. Veel kijkplezier!

Hoog tijd voor een nieuwe vlog. De afgelopen maanden waren dusdanig druk, dat een mooie vlog maken er bij inschoot. Deze eerste week van maart is toch wel een reden om er één te maken; we vieren namelijk ons 1-jarig bestaan als Makelaardij Van de Weerd. Dat er wat te vieren valt hoort u wel in de vlog. We hebben veel woningen in de (stille) verkoop gekregen, diverse woningen ook verkocht en erg veel huizen getaxeerd in de regio van Nunspeet, Elspeet, Uddel, Doornspijk en Elburg. Ook de vooruitzichten voor de komende weken zien er veelbelovend uit. De huizenmarkt is nog volop in beweging en toont zelfs ‘overspannen’ reacties! We verkopen weer snel, veel en tegen goede prijzen. Zelfs worden woningen weer bij inschrijving verkocht. Het lijken wel ‘Amsterdamse toestanden’ op de Veluwe. Natuurlijk niet bij elke woning, maar wij zorgen er in ieder geval dat uw woning opvalt d.m.v. een toppresentatie en trekken alles uit de kast om onder de aandacht te komen. We kijken uit naar het voorjaar, met zon en fris groen blad aan de bomen. Dat maakt de presentatie natuurlijk nog mooier.
De werkwijze om via stille verkoop uw woning te verkopen slaat goed aan! Voor veel verkopers een ideale methode om niet gelijk ‘in de etalage’ te staan, maar op een discrete manier toch een verkoop te realiseren. Het is al diverse keren gelukt. Daardoor hebben zich ook weer veel nieuwe woningzoekers zich bij ons ingeschreven. Wellicht voor u als verkoper een reden om met ons contact op te nemen. Wie weet hebben wij in ons netwerk de juiste koper voor uw woning.
Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking: 0341-217454 of rechtstreeks 06-86877555.