jun
30

Vlog 16 De nieuwe verhuisservice van Makelaardij Van de Weerd

Vlog 16 net voor de zomervakantie. Het afgelopen kwartaal was echt ontzetten druk. Zo druk, dat een vlog lang op zich liet wachten. Maar bij deze weer even kort bijpraten vanuit onze nieuwe verhuisservice: de Piaggio Ape50! Met deze geinige tuktuk zullen wij onze woningen weer en nog meer onder de aandacht brengen. Naast het promotionele effect, is dit leuke Italiaanse wagentje ook nog eens super praktisch bij het verhuizen. En dat wij ervoor zorgen dat u kunt verhuizen, hoort u wel in deze nieuwe vlog! Cijfers van de NVM bewijzen namelijk dat wij in Nunspeet (met afstand!) de snelst verkopende makelaar zijn met de hoogste gemiddelde verkoopprijs. Benieuwd hoe wij dat doen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking met onze werkwijze en u krijgt ook gelijk een waardebepaling van uw woning. Maar geniet eerst van een welverdiende vakantie als u daar aan toe bent. Ook in en na de vakantietijd zijn wij graag uw makelaar en staan wij doorlopend voor u klaar. Ons kantoor is te bereiken via 0341-217454 of info@makelaardijvandeweerd.nl

Geef een reactie