dec
01

Vlog 14: 3 verkochtborden en oproep voor aanmelding glasvezel internet in buitengebied

In deze vlog twee vliegen in één klap! We laten zien dat we o.a. in Elspeet lekker actief zijn: maar liefst 3 verkochtborden in 1 straat kunnen plaatsen op dezelfde dag! Daarnaast combineren wij deze vlog om u op te roepen zich aan te melden voor 04-12-2017 voor glasvezel internet in het buitengebied van onze gemeente Nunspeet. Een echte meerwaarde voor uw woning in het buitengebied om het met een snelle internetverbinding te kunnen verkopen in de toekomst. Bij genoeg interesse gaat de gemeente glasvezel aanleggen. U heeft nog de mogelijkheid om u aan te melden tot 04-12-2017. Wij merken in de praktijk dat huizenkopers daar erg op letten, dus het vormt ook een meerwaarde bij de verkoop van uw woning.

Geef een reactie