jun
02

Vlog 11 Vacature en Verhuizing

VLOG 11: Vacature en Verhuizing
In deze nieuwe vlog weer veel nieuws. We blijven groeien met ons woningaanbod in Nunspeet, maar ook in Elspeet, Uddel, Doornspijk en Hulshorst. Onze woonvideo’s zijn niet meer weg te denken en worden tegenwoordig duizenden keren bekeken. Dank voor alle positieve reacties!
Het zorgt er voor dat we dusdanig groeien dat we uitbreiding zoeken. Wij zijn op zoek naar een secretaresse/receptioniste die ons komt versterken voor 4 of 5 dagen per week. In de vlog hierover meer informatie. Tevens gaan we met ons kantoor verhuizen! We kregen een prachtige kans om een minstens zo prachtig pand te kopen aan de Laan 18 in Nunspeet. Een toplocatie, met veel doorgaand verkeer en een karakteristiek pand met veel ruimte. Eind september/begin oktober hopen wij daar ons te gaan vestigen. In de vlog alvast een indruk.

Geef een reactie