jun
28

Vlog 4 vanaf de nieuwe uitkijktoren op Stakenberg

De nieuwe vlog is deze keer opgenomen ‘op hoogte’ en wel op de nog maar net geopende nieuwe uitkijktoren op landgoed Stakenberg. Een schitterende plek, midden in ons werkgebied. Prachtige beelden met de drone kunnen maken! Zo krijgt u een goed beeld van ons werkgebied en ook van onze ‘presentatiekunst’, want beelden zeggen meer dan 1000 woorden.
Daarom werken wij standaard met woonvideo’s, zodat potentiele kopers en zoekers een uitstekend beeld krijgen van uw woning. Bijkomend voordeel is dat u met onze woonvideo’s bovenaan in de zoekresultaten op Funda komt te staan. Dubbel in the picture dus! Benieuwd naar onze werkwijze? Kijk deze en andere vlogs en de woonvideo’s, dan wilt u van uw eigen woning ongetwijfeld ook zo’n presentatie door Makelaardij van de Weerd. Wij staan er in ieder geval klaar voor!